Hem > Forum > Hopplöshet > Min situation…

Min situation…

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Känns som jag är den enda i VÄRLDEN som har det såhär:

  jag blir aldrig fri, min far vill inte att jag lever vuxenliv. Jag gjorde en abort mest pga honom när jag var i 20 års åldern, idag kan jag ångra att jag gjorde det,hade jag inte gjort abort då hade jag känt att jag åstadkommit NÅNTING i mitt liv, ha en son eller dotter på 10 år nu,

  jag lever med en man som begått grova brott mot mig och annat, detta är ett HEMLIGT förhållande. Under nästan 5 års tid har vi fortsatt haft ett förhållande efter att han begick de här brotten och min far FÖRSTÅELIGT dissade honom totalt, han skulle döda honom osv, att jag skulle fortsätta vara med honom det skulle han aldrig tillåta, därför har jag levt i ett hemligt förhållande med den här mannen , jag vet att jag är vuxen men jag vet också att ett förhållande kan man ha hemligt men inte en graviditet tillexempel( eftersom jag träffat mina föräldrar en gång i veckan ungefär) än mindre dölja ett barn därför gjorde jag en abort till vid 29 års åldern   som krossade mitt hjärta för jag ville verkligen behålla barnet men det var omöjligt. Jag har en väldigt fertil kropp men kan inte utnyttja det pga min far. Det finns inget jag hellre skulle vilja än att få barn, därför väntar jag nu på att min far ska gå bort! Jag mår fruktansvärt dåligt av att jag måste tänka i dem banorna men jag får inte leva mitt liv fullt ut, det är ju mitt liv!  Min far har hälsoproblem och jag vill inte på nåt sätt att han ska lida, bara  gå bort, smärtfritt. Men är rädd att det ska bli nån utdragen historia eftersom han visar tecken på nånnform av hudcancer han vägrar dock gå till läkaren, självklart har jag fruktansvärda skuldkänslor jag kan knappt sova!! Men det är mitt liv och jag ser det gå förbi mig utan att jag får leva det . Dessutom behandlar han min mamma  och min bror dåligt.  Mannen jag lever etthemligt förhållande med är missbrukare så det skulle säkert inte bli en lätt historia att ha ett barn med honom men HAN är den enda som jag klickar med jag har fruktansvärt svårt att hitta nya, har social fobi som blivit värre och body dysmorphic disorder och är inte jättesnygg vågar knappt visa mitt ansikte nuförtiden bara för honom och min familj, han är min enda chans till barn.

  vad skulle ni ha gjort?

  Avatar

  Hej.

  Till att börja med så är det jättemodigt av dig att våga öppna upp dig själv för oss på forumet.
  För det andra så märker man att du är en insiktsfull person och jag tror egentligen att du vet vad du själv ska göra för att må bra.

  Kärlek är tufft, skit tufft med andra ord.
  Men för att ge dig själv och ett kommande barn den bästa möjliga framtiden så hade jag lämnat mannen som du lever i den hemliga relationen med.
  Jag tror att du upplever att du enbart klickar med han för att ni varit med varandra så pass länge.
  Men tro mig det finns andra där ute som inte vill begå grova brott mot dig och som inte är missbrukare.
  Någon som kan ta dig för vem du är och någon som du kan bygga en stabil framtid med.

  Någonstans tror jag att du är osäker på dig själv och att du inte tror att du kan träffa någon annan.
  Din hemliga relation en stor bidragande faktor till den osäkerheten som du känner.
  Men jg kan säga såhär, du är otrolig som du är och jag är säker på att du besitter egenskaper och en personlighet som är väldigt uppskattad av många, du måste bara våga se det i dig själv och våga att ta det klivet ut oavsett hur jobbigt och obekvämt det kommer att kännas.

  Om du är så mån om att skaffa barn, då vill du väl också ge barnet den bästa möjliga uppväxten?
  Utifrån den relationen nu så är det inte möjligt att ge ett barn en stabil uppväxt.
  Jag tror att du vill vara en förebild för ditt barn och det är jag säker på att du kan vara. Men jag tror att det kräver att du lämnar den här mannen bakom dig.

  Tänk på dig själv och hur du vill att din framtid ska vara.
  Som du säger flyger tiden förbi, men du kan alltid förändra den situationen som du lever i, men det är enbart du som kan göra detta.
  Ibland tar det extra lång tid att komma till den insikten och ta det klivet.

  Tro på dig själv, för jag tror på dig!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.