Hem > Forum > Hopplöshet > Min 14-åring är helt urspårad och ingen tror mig…

Min 14-åring är helt urspårad och ingen tror mig…

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Min 14-åring ljuger & stjäl, lovar att bättra sig men inget händer… Inget. Inväll hittar jag flera av mina saker på hennes rum, jag hittar rakblad, torra snuspåsar, snusdosor & tomma energidrycksburkar. I somras stal hon öl hemma hos mormor & morfar. Inte mycket men hon är bara 14.

  Jag har ingen att prata med & det tjafsas en hel del på min arbetsplats & alla andra har ju sitt. Vill inte vara en belastning. Jag har kontaktat skolan men fick ingen respons där alls. Snarare idiotförklarad.

  Hon har varit och öppnat gömda julklappar som andra ska ha och plundrat dem. Nu blir det till att köpa nytt. Hon försökte lura folk på nätet och jag har fått ersätta för att slippa polisanmäla.

  Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet inte hur jag ska kösa detta & få henne att förstå vad det är som är rätt & fel. Jag fixar inte Soc ett varv till. De var inte kloka. De insinuerade hot & represalier om inte JAG gjorde vad de ville. De var helt klart inte villiga att hjälpa oss…

   

  Går det att kontakta en privat psykolog och ha som familjesamtal bara för att en utomstående professionell person kan få vara delaktig i det här?

  Hon måste få behandling på nåt sätt. Det låter inte helt normalt , vad jobbigt du måste ha det!  Jag tänker är det nåt som fått henne att må dåligt som gör att hon gör såhär?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.