Hem > Forum > Hopplöshet > Mår fysiskt illa av ångesten

Mår fysiskt illa av ångesten

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Asså mår seriöst illa som i att jag vill spy, känns som att jag väntar på en till jävlig händelse som jag känner av ska hända. Och att den kommer va så jävlig att jag tar livet av mig. Och nu är jag seriöst illamående för att det är så sjukt jobbigt för min kropp att känna ångest. Hatar att jag ligger och tycker så synd om mig själv och att jag inte tar tag i mitt mående. Men det är så stark min depression och ångest känns. Känns som att jag fysiskt blir sjuk och illamående. Fy Fan

    Trådstartaren

    Har under flera punkter i mitt liv känt mig som en nihilist som skrattar åt hur fuckat livet kan va och att jag bara kommer dö för eller senare. Men nu tycker jag att det fan inte är komiskt längre, det är fan värre än det sämsta skämtet man hört. Förstår inte varför det här skämtet till liv inte bara kan ta slut. Som sagt mår jag fysiskt illa och vill bara spy för hur äckligt det är.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.