Hem > Forum > Hopplöshet > Klarar det inte längre

Klarar det inte längre

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag har det senaste året börjat få sån extremt smärtsam ångest som bryter ner mig mer och mer varje dag, det gör så ont så att det känns som att jag dör långsamt. Vill inte självdiagnosera mig själv men ångesten ligger i varje dag och ibland så kommer det kraftiga vågor som dränker mig, jag får extrem panik och kan inte andas eller sluta gråta, jag börjar skaka extremt mycket och jag kan inte hantera det längre.

  Vet inte hur jag ska söka hjälp för jag har inte berättat det för någon. Ingen i min omgivning märker av hur jag mår och vet inte hur jag ska få dem att förstå. Ångesten sitter oftast ihop med prestationsångest och är verkligen livrädd för nationella proven. Har grov prestationsångest just nu inför allt möjligt och ångesten ökar ytterligare när jag tänker på framtiden och hur i helvete jag ska kunna ta mig igenom livet. Det är bara för jobbigt och är trött på att kämpa. Vardagen är en utmaning varje dag för blir utmattad av att anstränga mig och låtsas inför alla att jag mår bra.

  Behöver akut hjälp för jag vet verkligen inte hur jag ska göra för att det ska sluta döda mig, allt känns hopplöst

  Är 15 år gammal

  Känner igen mig i det du skriver, att berätta för någon hur man mår är så personligt eftersom det är något som påverkar ens liv som mest. Man vill vara stark inför dom som står en närmast och inte göra så dom mår dåligt för ens skull. Men det viktigaste är du, du har fått det här livet av en anledning och du är starkare än du tror.

  Tänk när du står där sen med en egen familj och kan säga ”jag klarade det”. Jag kan lova att din familj skulle stötta dig under den här svåra tiden och bli så stolt om några år när du klarat dig igenom den här svåra tiden.

  Jag tycker det är så starkt gjort av dig att du skrev ut hur du mår här! 🖤

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.