Hem > Forum > Hopplöshet > Kan någon älska mig?

Kan någon älska mig?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Ni har alla säkert varit där någon gång, fullast på festen och redo att gå hem med vem som helst som vill ha dig. Jag är själv där för ofta, för ofta för mitt eget bästa.

  Jag tror att jag har tappat hoppet om kärleken. Om att hitta någon som vill ha mig för den jag är, och de krossar mig. Om nätterna är det värst, ensamheten blir ohanterbar. Jag vill att bara vara med mig själv ska vara bra nog, men de är det inte.

  Jag saknar någon, någon som håller om mig, någon som lyssnar, någon som. Ni förstår. Jag känner mig dum som lipar över en sån här sak på ett anonymt forum, men jag måste få det från mitt bröst. Jag känner mig så ensam.

  Avatar

  Kan relatera till det. Att vilja ha partner men det finns ingen. Man är ensam. Fokusera på andra människor. Ge upp. Absolut. Kanske ordnar sig. Men fokusera på annat. Själv umgås jag mer med mina grannar. Pratar med dem om allt möjligt. Har det trevligt ihop. Arbetskamrater. Släktingar. Funderar på att skaffa en hund.

  Mådde skit dåligt över det där. Men som sagt. Har sett till att skaffa andra kontakter för att inte vara ensam. Sen har jag tagit upp mitt intresse att meditera. Studera buddhismen. Läser böcker. Funderar på att börja spela ett instrument. Mitt liv är ganska ok.

  Se bara till som nummer 1. Att du slutar vara ensam. Det är viktigt. Annars blir det som att inte äta mat och undra varför man mår dåligt.

  Avatar

  Jag tror att det finns någon där ute som älskar dig men som inte hittat dig än🥺 du kommer hitta någon💛 jag tror på dig🙏🏻 Säg till om du behöver prata jag lyssnar gärna🤗

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.