Hem > Forum > Hopplöshet > Kan inte få vård. Ingen tar mig seriöst

Kan inte få vård. Ingen tar mig seriöst

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Har mått dåligt en längre period men nu i helgen brast de verkligen för mig. Bara grät och grät och fick otrolig ångest. Kände att jag inte ville leva mer. Har haft dessa tankar innan men aldrig såhär starka. Blev nästan rädd för mig själv. Ringde till akutpsyk för jag vill ha hjälp. Hon sa bara kontakta din vårdcentral vi kan inte göra något. Ringer de och berättar läget får en tid om 1,5 vecka. Inte hög prio direkt. Jag vill ha hjälp nu innan det är för sent. Frågade hon på vuxen psyk om man måste göra misslyckade självmordsförsök först innan man får hjälp då fick jag som svar att jag var tramsig. Att de enbart tar emot folk med psykoser och de som försökt ta sitt liv.

    Bedrövligt hur du blivit bemött. ”Tramsig”? Fy fan. Förstår om du inte orkar, men du borde göra ett klagomål om hur du blivit behandlad. Du kan göra det via patientnämnden i din region. Lycka till. <3

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.