Hem > Forum > Hopplöshet > Jag vill gömma mig….

Jag vill gömma mig….

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Jag lever ett liv där jag ständigt hamnar i situationer där jag tvingas sänka mitt egna värde. Jag känner mig underlägsen och väldigt liten. Dessutom känns jag något förvirrad, nästan som att jag blivit lärd att tycka om vissa sitautioner trotts att jag inte gör det. Jag vet inte längre vem jag är, inte länge vem jag vill vara. Jag vill gå ut i en skogvrå och lägga mig under ett träd, bort från allt och alla. Glömmas bort, försvinna……

  Avatar

  Hej!

  Det låter jobbigt att känna så och jag tror många kan känna igen sig i liknande tankar. Är det något speciellt som hänt dig?

  Avatar
  Trådstartaren

  Hej! Det låter jobbigt att känna så och jag tror många kan känna igen sig i liknande tankar. Är det något speciellt som hänt dig?

  Hej

  Jag försöker stå på mig i mina åsikter eller rent generellt när jag måste stå på mig för att det är för mitt eget bästa då min hälsa ska prioriteras. Men blir då besvarad med ett sätt som ger mig skuldkänslor och leder till att jag kommer tillbaka krypande och ber om ursäkt för mitt beteende. Varje gång det blir så, så har jag ju trampat på min värdighet och sagt till mig själv att andras behov är viktigare. Struntat i att min självrespekt dragits genom leran ännu en gång och inser att jag ännu en gång visar omgivningen att jag går att köra med.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.