Hem > Forum > Hopplöshet > Jag vill dö

Jag vill dö

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag känner allt starkare för varje dag att jag vill dö, att jag inte orkar med denna fruktansvärda smärta mer. Och när jag tänker på det känns det mer fridfullt…  Min man vill skiljas och det är mitt fel. Han är allt för mig. Jag vill ge honom hela världen. Jag lever endast i hopp om att han ska ändra sig, se de på ett annat sätt och vilja hitta tillbaka till mig. Så ja försöker ge honom tid, stå ut med smärtan. Som de är nu klarar han inte ens av att komma hem. Han är helt tom. Jag har sagt och gjort allt jag kan och känner men de ger honom ingenting. Jag kan inte se ett liv utan honom, ja kan inte se mig själv klara mig utan honom eller träffa en ny partner.

  Jag tar antidepressiva läkemedel som jag fått utskrivna och jag försöker hitta glädje. Jag jobbar och de blir värst när det blir lungt så försöker hålla mig sysselsatt och tänka på annat.

  Det känns så ensamt utan honom och de finns så mycket jag vill göra i livet men de känns inte som om de spelar någon roll om det inte är tillsammans med honom. Jag vet inte hur ja ska kunna gå vidare. Jag mår så fruktansvärt dåligt.

  Det första jag vill säga till dig är att du klarar detta, jag vill lova dig att du klarar detta, du klarar det! Jag förstår hur jobbigt det måste vara att förlora någon som man inte vill förlora, speciellt när man själv mår dåligt.
  Men jag vill inte att du lever för någon annan, du måste försöka leva för din egna skull. Du är så stark som står ut med smärtan som du känner, för varje dag som går så är du så otroligt stark och jag vet att du klarar detta även fast du inte ser något ljus just nu. Du måste ta extra hand om dig själv nu även fast du inte vill, även fast alla dina känslor o tankar fokuserar på han så måste du försöka att tänka på dig själv.
  Du måste ta hand om dig själv, prioritera inte bort dig själv, DU är viktigast glöm inte bort det!
  Förstår att ensamheten är för jävlig och skrämmande jag känner det samma men ge inte upp. Kämpa för din egna skull, kämpa för dig själv, livet skulle inte vara något utan dig själv. Även fast du inte ser någon mening utan han så måste du hitta din mening, din egna mening.
  Jag hoppas verkligen att du klarar detta, för jag vill det. All styrka till dig!

  Hej Red Nanahu, jag känner igen dig en del, kanske inte riktigt samma situation, men snarlik. Känner sådär från och till, lyckas dock inte avsluta mitt liv, känner så starkt jag skulle få hjälp att avsluta livet, för jag orkar inte leva med att vara otillräcklig när jag försöker få till relationer, och nu hände det igen att jag försökte och misslyckades igen. Hör jag har fina kvaliteer, men jag vill inte ha dem. Någon bättre behövande kan få dem. Jag har inte rätt kvaliteer eller så saknar jag de kvaliteer som även de som verkligen säker relationer inte verkar hitta hos mig, eller jag hela tiden gör fel för jag så mycket längtar efter en relation. Så bäst är kanske att sluta med det, och få hjälp med att avsluta allt här.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.