Hem > Forum > Hopplöshet > Jag orkar inte mer

Jag orkar inte mer

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Försökt skriva i chatten på mind men det står bara att det är fullt just nu. Behöver bara ventilera. Men nu orkar jag inte leva mer.

  Har gjort många självmordsförsök i mitt liv men det har alltid varit i affekt. Dvs agerat akut när det skett nåt tex.

  Just nu har det hänt mycket i mitt liv men det är som att jag nu bara ”bestämt mig”. Jag orkar inte mer, vill bara avsluta detta. Jag bara väntar på rätt tillfälle. Finns det fler som känner så?

  Till och från. men jag tänker också att det kan bli bättre. Och jag är rädd för att överleva ett självmordsförsök.

  Skriv ett brev som att du har bestämt dig, fast till dig själv. Få ut alla känslor och tankar, ocensurerade. Förhoppningsvis kommer du se att det inte är så farligt som det känns. Kanske kan du få perspektiv på dina tankar och känslor genom det?

   

  Finns det ingenting som ger dig glädje och hopp?

  Trådstartaren

  Till och från. men jag tänker också att det kan bli bättre. Och jag är rädd för att överleva ett självmordsförsök. Skriv ett brev som att du har bestämt dig, fast till dig själv. Få ut alla känslor och tankar, ocensurerade. Förhoppningsvis kommer du se att det inte är så farligt som det känns. Kanske kan du få perspektiv på dina tankar och känslor genom det? Finns det ingenting som ger dig glädje och hopp?

   

  Har skrivit sånt brev och det hjälpte inget. För jag känner inte efter jag skrivit det att ”det är nog inte så farligt”. Tvärtom. Det blir svart på vitt att det inte finns någon annan utväg.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.