Hem > Forum > Hopplöshet > Jag orkar inte det här mer

Jag orkar inte det här mer

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Jag hade min tredje uppkörning idag. Jag kände mig väl förberedd och var inte alls lika nervös som jag tidigare varit. Jag är en väldigt nervös person av mig som lätt blir stressad inför situationer jag upplever som jobbiga. Det kändes bra genom hela körningen men sen gör jag ett misstag som förstör allt. Jag kuggade min tredje uppkörning idag. Allt känns hopplöst. Jag orkar inte det här mer. Det är så psykiskt påfrestande att vara nervös och gå och fundera över det här ständigt. Jag känner mig så värdelös. Jag klarar av inte det här mer. Han jag körde upp med tyckte det var ett typiskt slarvfel som jag inte behöver ta fler lektioner till. Han tyckte allt gick suveränt förutom just det. Blir så ledsen på mig själv. Hur kunde jag göra det där felet, jag hade haft mitt körkort nu annars? Nu vet jag att det dröjer jättelänge tills jag får köra upp igen. Det finns inga uppkörningstider på flera månader. Orkar inte gå runt och tänka på det här längre. Det är en ständig ångest som verkligen tär på hela mitt mående. Jag mår så dåligt över det här. Jag orkar inte mer. Jag orkar inte känna så här. Vad ska jag ta mig till? Snälla, hjälp mig. Jag vet inte vad jag ska ta mig till.

  Är uppkörningen och körkortet, det enda du lever för?

  Vad annars, i livet, är viktigt för dig?

  Vad skall du göra när du fått körkortet? Vad är det som hindrar dig att göra detsamma idag?

  Kanske lite stygga frågor….men ger kanske distans.

  Jag tror, att ditt körkort är inte målet med ditt liv. Du har mycket större planer och drömmar än så! Det är möjligen ett delmål, ett avstamp till nästa mål. Egentligen är antagligen ditt körkort, en bagatell i ditt liv, om många år…

  Vad tror du självt?

  Säg till att du är tillgänglig med kort varsel (om du är det) så kan de möjligtvis höra av sig om det är någon som avbokar sin tid!

  Jag hade min tredje uppkörning idag. Jag kände mig väl förberedd och var inte alls lika nervös som jag tidigare varit. Jag är en väldigt nervös person av mig som lätt blir stressad inför situationer jag upplever som jobbiga. Det kändes bra genom hela körningen men sen gör jag ett misstag som förstör allt. Jag kuggade min tredje uppkörning idag. Allt känns hopplöst. Jag orkar inte det här mer. Det är så psykiskt påfrestande att vara nervös och gå och fundera över det här ständigt. Jag känner mig så värdelös. Jag klarar av inte det här mer. Han jag körde upp med tyckte det var ett typiskt slarvfel som jag inte behöver ta fler lektioner till. Han tyckte allt gick suveränt förutom just det. Blir så ledsen på mig själv. Hur kunde jag göra det där felet, jag hade haft mitt körkort nu annars? Nu vet jag att det dröjer jättelänge tills jag får köra upp igen. Det finns inga uppkörningstider på flera månader. Orkar inte gå runt och tänka på det här längre. Det är en ständig ångest som verkligen tär på hela mitt mående. Jag mår så dåligt över det här. Jag orkar inte mer. Jag orkar inte känna så här. Vad ska jag ta mig till? Snälla, hjälp mig. Jag vet inte vad jag ska ta mig till.

  Var glad för att han iallafall sade att det var ett slarvfel och att allt gick suveränt annars! Den jag körde upp med var en grinig gubbjävel som krossade mitt självförtroende totalt och var så jävla anklagande och negativ! Traumatiskt! Vågar knappt tänka på att ta körkort! Det är 22 år sedan nu, men minnet sitter kvar! 😢

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.