Hem > Forum > Hopplöshet > Jag känner mig fruktansvärd förnedrad

Jag känner mig fruktansvärd förnedrad

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Avatar

    jag är en tjej 28 år gammal och bor ensam. Jag har träffat en kille som min familj inte accepterar. Vi har varit tsm i snart 2 år och dom har försökt under hela den tiden att jag ska lämna honom. Dom har hottat mig och kallat mig snuskiga och dumma ord. Dom förnedrar mig och kränker mig så fort dom får chansen. Och nu på senast har min syster hotat mig med att göra mig illa bara för att jag ska inte på semester med min kille. Jag älskar min familj otroligt mycket Och jag blir bara sårad av dom och känner mig kränkt och ovärdig. Jag har haft självmords tankar flera gånger när jag stod helt hjälplös mellan min familj och mitt eget liv. Jag är på gränsen där igen. Vad kan jag göra?! Hjälp snälla!!!

    Avatar

    Det låter fruktansvärt jobbigt. Och jag förstår att det inte är lätt. Men om någon hotar och kränker en tycker jag att det finns anledning att dra sig tillbaka. Du ska inte behöva ta det. Och om de bryr sig, respekterar dig och älskar dig. Så borde de förstå om du säger att du inte mår bra av situationen och behöver distansera dig. Ta hand om dig själv. Och om de har såna problem med din partner hoppas jag att de har förklarat varför. Så du har en chans att tala ur ditt perspektiv.

    Jag hoppas du har vänner, annan släkt, din pojkväns familj att ta stöd från istället. Om ens egen familj behandlar oss väldigt illa är det okej att välja sin egen. Blod betyder inget om de ändå gör en mkt illa. Okej att man kan såra varandra, tycka olika. Men du beskriver kränkningar och hot. Det är aldrig ok tycker jag. Du förtjänar bättre.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.