Hem > Forum > Hopplöshet > Jag har låst mig

Jag har låst mig

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Avatar

  Jag hittade hit igår när jag googlade på självmordslinjen. Som en sista chans, antar jag. Men jag vet inte ens hur jag skulle ta emot hjälpen ens om jag fick den. Jag har låst mig. Har så svårt med tilliten på alla plan och ser bara mörkret framför mig.

  Kan du förklara vad du menar med att du har svårt med tilliten och bara ser mörkret? Är det för att du har svårt att söka hjälp när du nu anser dig behöva den, eller är det tilliten till all mänsklig kontakt? Det kan ju vara svårt att lämna ut sig, förklara varför man inte mår psykiskt bra, även en rädsla att inte bli trodd. Jag har ingen erfarenhet av den psykiatriska vården, så jag hoppas att du får svar här av någon med den erfarenheten. Vill iaf att du ska veta att det finns hjälp att få, och att det största hindret just nu antagligen är din egen rädsla. Tillit är ingen enkel sak, det krävs både tid och ett ärligt engagemang från en empatisk person med ett hjärta på rätta stället. Ge inte upp, för det finns sådana personer. 💖

  Avatar
  Trådstartaren

  Jag har försökt förbättra min situation men inte lyckats, då känns det hopplöst. Och jag väldigt svårt att lita på människor. Jag tillhör nämligen inte skaran som åkt på en räkmacka genom livet. Jag tänkte jag kunde skriva av mig här.

  Avatar
  Trådstartaren

  Tack för ditt svar.

  Avatar

  Gör ett försök. Ge det en chans! Kanske finner du något ljus du inte räknat med.

  Har du sökt någon hjälp tidigare? ❤️

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.