Hem > Forum > Hopplöshet > Jag har gett upp.

Jag har gett upp.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Hej,

  Jag har levt med Gad och panikångest i stort sett hela mitt liv. Idag är jag 31. Jag har gått hos psykologer och ätit olika lugnande och antidepressiva mediciner.

  Jag har tidigare haft lugna perioder i månader och sedan har allt kraschat igen. Jag får för mig saker som inte stämmer om hur jag säger och gör fel så att folk ogillar mig. Innerst inne så är jag omtyckt av många.

  Mina perioder av ångestattacker har bara kommit oftare och oftare och 2019 har varit ett helvete. Jag har fått vara hemma från jobbet ca 5dagar varje månad och de börjar undra vad felet är. Är rädd för att bli arbetslös och apatisk.

  Nu när sommaren kommer så är de flesta jag möter i min vardag glada och ser fram emot saker. Det borde jag också göra känner jag. Men jag gör det inte. Bara att resa och behöva lämna tryggheten i hemmet ger mig panik.

  Jag vaknar varje natt med panikångest och en puls som är uppe i 100 slag per minut. Jag skakar och känner ständig oro med en klump i magen som gör att aptiten är dålig. Gråter mycket och efter 30år med ångest så har jag nu gett upp.

  Det känns inte som att det går att vända. Jag har tagit hjälp av psykiayrin och mediciner men nu orkar jag inte mer. Jag har skrivit brev till familjen och är även rädd över hur de kommer att ta min bortgång. Jag var nära på att ta mitt liv här om dagen men all ocsascand gjorde att jag somnade. Det var 2 timmars väg till stället där jag hade tänkt göra det.

  Blir lugn av att tänka på döden för då blir jag fri från mig själv. Förhoppningsvis.

  Jag går just nu bara runt som en zombie och vem vill ens vara med någon som är så.

  Ångesten har ätit upp mig och vinner den här matchen. Men jag stretade emot ända in i sista ronden.

  Panikångest och ständig oro är inget att leka med. Tycker synd om alla som lever med det.

  Tack till er som läst ända hit.

   

  Kan omöjligt veta hur du mår, men vet att panikångest är fruktansvärt för jag lider av det själv. Jag vill heller int leva känner mig glad när jag tänker på döden, men jag blir mindre glad när jag tänker på hur de skulle skada mina nära och kära så jag är kvar än.

  Vet int hur du har det med familjmedlemmar men vet att de finns folk som kommer att sakna dig, jag kan int trösta dig och säga att saker kommer bli bättre för jag vet int det själv. Jag lever bara som en drönare från dag till dag försöker hitta saker att göra så mitt liv ska få mening, men jag vet också att om jag tar mitt liv så är de int bara den skada jag skulle orsaka runt mig, utan jag kommer aldrig veta om jag blir lycklig en dag. Vara lycking är min högsta önskan, hitta en fru, skaffa barn någon att dela mitt liv med.

  Vet att de låter så dumt att säga att man har så mycket att leva för, så som alla säger. Även om jag vill dö så är jag nyfiken på vad som kan hända i framtiden, så jag härdar ut fortfarande nu 34 år gamal, kanske jag finner min lycka tillslut.

  Önskar dig all lycka I livet vad du än väljer att göra, hoppas bara att du stannar kvar här med oss, för även om jag ej vet vem du är och jag känner dig ej, så känner jag ändå att de skulle vara en stor förlust att förlora dig från denna värld.

  Jag hoppas att du får hitta din lycka och bli fri all ångest och oro.

  Trådstartaren

  Kan omöjligt veta hur du mår, men vet att panikångest är fruktansvärt för jag lider av det själv. Jag vill heller int leva känner mig glad när jag tänker på döden, men jag blir mindre glad när jag tänker på hur de skulle skada mina nära och kära så jag är kvar än. Vet int hur du har det med familjmedlemmar men vet att de finns folk som kommer att sakna dig, jag kan int trösta dig och säga att saker kommer bli bättre för jag vet int det själv. Jag lever bara som en drönare från dag till dag försöker hitta saker att göra så mitt liv ska få mening, men jag vet också att om jag tar mitt liv så är de int bara den skada jag skulle orsaka runt mig, utan jag kommer aldrig veta om jag blir lycklig en dag. Vara lycking är min högsta önskan, hitta en fru, skaffa barn någon att dela mitt liv med. Vet att de låter så dumt att säga att man har så mycket att leva för, så som alla säger. Även om jag vill dö så är jag nyfiken på vad som kan hända i framtiden, så jag härdar ut fortfarande nu 34 år gamal, kanske jag finner min lycka tillslut. Önskar dig all lycka I livet vad du än väljer att göra, hoppas bara att du stannar kvar här med oss, för även om jag ej vet vem du är och jag känner dig ej, så känner jag ändå att de skulle vara en stor förlust att förlora dig från denna värld. Jag hoppas att du får hitta din lycka och bli fri all ångest och oro.

  Tack för ditt svar. Ja det är verkligen inget man vill leva med. Jag hoppas att du får ro och får bilda familj i framtiden.

   

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.