Hem > Forum > Hopplöshet > Jag har en sån underlig känsla…

Jag har en sån underlig känsla…

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Jag har fått en sån konstig känsla på sistonde. Det känns som allt på jorden, allt extenciellt och allt i universum är helt värdelöst. Jag vet inte vd jag ska ta mig till. När jag pratar med någo kan jaag tänka mig som en atom som pratar med en annan atom. Helt värdelöst(?) meningslöst(?) och hopplöst. Mitt perspektiv på livet har verkligen förändrats. Till dig som läser detta. Är jag bara i en dröm och du är bara mina tankar som svarar? Jag har sådana overklighetskänslor. Jag har en sån underlig känsla. Jag vet inte ens om jag lever. Vad är syftet med livet. Om ni har sett filmen horton så förstår ni kanske lite vad jag menar. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag blir skrämd av denna känsla. Hjälp!?

    Hej. Jag kan vid tillfälle känna samma tillvaro som du befinner dig i, Vill bara säga att du inte är ensammen om detta. Jag hoppas att allt ska bli bättre för oss båda.

    men HEJ! Det skulle kunna vara jag som skrivit detta. Jag fattar inte vad det är som händer. Jag har trott de senaste månaderna att jag håller på att gå in i en psykos men efter att ha träffat flera olika läkare och psykologer som sagt att detta INTE är psykos utan overklighetskänslor så måste jag försöka tro på det. Jag har haft så svårt att sätta ord på det jag känner och tänker men du beskrev det precis som jag känner det. Hela existensen känns konstig och att vi alla spelar något slags spel på hur man ska bete sig. Både jag själv och verkligheten känns annorlunda. Det är JÄTTE obehagligt. Jag har haft många olika typer av ångest men detta är nog bland det värsta jag upplevt. Analyserar HELA TIDEN vad jag säger, vad jag gör, hur allt känns och även en ständig analys av omgivningen. Istället för att vara I livet så står jag utanför och analyserar allt. Meningslösheten känner jag också igen. Hur började detta för dig/er? För mig började det efter en minimal nedtrappning av mina SSRI. Efter en hemsk utsättningsperiod både fysiskt och psykiskt började detta tillstånd som jag nu verkar ha fastnat i. Förstör inte hur jag ska kunna komma tillbaka till att bra leva normalt.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.