Hem > Forum > Hopplöshet > Inte vet jag

Inte vet jag

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Hur berättar jag för min mamma att jag fortfarande inte vill leva? Försökte ta mitt liv i juli och misslyckades. Har fått så mycket hjälp och kärlek av min familj, jag skäms så otroligt mycket att jag ej hittat något att leva för även fast de hjälpt mig. Önskar att allt var slut men efter mitt försök så är skammen så hög, mår bara sämre av det.

  Trådstartaren

  Tack för alla svar, ses i nästa liv.

  Bästa Indigo Ciseja, Det gör mig ont om dig att du inte vill leva och att du pga skam mår ännu sämre. Jag känner så med dig och önskar det fanns något jag kunde säga som gör att du väljer livet. Du vet säkert att du alltid är välkommen att höra av dig till Självmordslinjen om du vill ha någon att prata med om ditt mående. Du kan antingen ringa eller chatta, tele: 90101 och vill du chatta gå in på Mind.se så finns en länk du kan klicka på. Hoppas du gör ett försök och kontaktar oss den vägen. Tänker på dig!

  Bra att du fick ett svar…tror det är så många som mår så dåligt här att man inte riktigt orkar med att svara alla. Kanske vet man inte vad man ska säga heller. Den där hopplösheten..Jag känner med dig och hoppas du ska hitta en mening med att leva vidare. Skulden…skammen, ja den känns igen. Jag kan känna den trots år av terapi och hjälp av olika slag. Olycksfågel. Bland olycksfåglar. Åtminstone är jag ärlig i det, och låtsas inte att allt är bra, som jag tror väldigt många människor gör.

  Jag tänker på dig.

  Likt ovanstående vill jag betona vikten av att acceptera hur vi mår. Det är OKEJ att må dåligt.

  Och du, du är inte ensam!

   

  <3

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.