Hem > Forum > Hopplöshet > Inget annat än att ge upp

Inget annat än att ge upp

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Hej är en Man på 27 år. Har under dem senaste 7 månader haft ett Helv*te.

  Först började allt med att jag inte fick jobb någonstans. Har bara vart på intervju efter intervju men fick inte napp någonstans

  Det tog ca 4 månader sen fick jag ett jobb som såg till att jag brände ut mig själv tills jag inte kunde jobba vanligt längre och var tvungen att hitta nytt.
  (Jobbade tidigare mornar och kom hem väldigt sent)

  Vid födelsedagen så gjorde min Partner slut med mig för att vara med någon annan som ger Hen mer lycka som jag inte lyckats ge då Jobbet jag hade gjorde mig till ett tomt skal av vad jag brukade vara.

  I midsommaraftons kvällen firade jag det mesta själv och söp ner mig själv tills jag tappade fattningen och hade då planerat att begå självmord men började tveka när bältet väl spände till i halsen.

  Efter det blev det mer ansträngd förhållande med vänner och familj och mådde verkligen skit. Så jag försökte att söka hjälp i en Akutpsyk mottagning men tyvärr kändes det inte så bra.

  Innan i Juni månad så lovades jag jobb men tillslut så blev det inte så och sitter nu hemma och funderar på vad jag skall göra med mitt liv.

  Min familj dömde mig och skrek på mig i telefonen att jag är värdelös och att jag borde fan skärpa mig (detta trots att allt det ovanstående har hänt).

  Jag är noterat 27 år och har tyvärr vart vilse och känner bara att allt e hopplöst.
  Jag kan knappt äta och jag kan inte göra saker som jag tycker om längre.
  Min hälsa har verkligen Stagnerat och jag har ingen livsvilja längre.

   

  Det finns massa bra grupper på Facebook, där man få hjälp, tips och stöd från likasinnade lr folk som bara vill hjälpa dom som mår dåligt av olika anledningar.

  Jättebra om man behöver nån att prata med lr skriva med.

  Sök i grupper på psykisk ohälsa lr ensamhet, så kommer det upp massa förslag på bra slutna grupper.

  Trådstartaren

  Har gått med i 2 grupper. Tack för hjälpen.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.