Hem > Forum > Hopplöshet > Hur ska jag prata för att framstå som normal?

Hur ska jag prata för att framstå som normal?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Avatar

  Blir tokig på mig själv.

  Jag kan inte framstå som avslappnad och föra en normal diskussion med någon. Jag verkar bara uppfattas som en dyster jävla poängmakare som inte kan säga vad jag tänker utan någon känsla i det. Jag är så förbannat tråkig, ensidig och allvarlig. Övertygad om en tråkig, ful jävla värld. Försöker verkligen, men vet ju inte ens hur man gör.

  Fan vad tråkig jag är. Att prata med folk gör ju bara att jag inser det själv än mer.

  Blir tokig på mig själv. Jag kan inte framstå som avslappnad och föra en normal diskussion med någon. Jag verkar bara uppfattas som en dyster jävla poängmakare som inte kan säga vad jag tänker utan någon känsla i det. Jag är så förbannat tråkig, ensidig och allvarlig. Övertygad om en tråkig, ful jävla värld. Försöker verkligen, men vet ju inte ens hur man gör. Fan vad tråkig jag är. Att prata med folk gör ju bara att jag inser det själv än mer.

  Fan. Det låter som jag i ett nötskal! vad man än pratar om så kommer jag alltid leda in samtalet på att världen är en grym plats och att enda sättet att förändra den är att avskaffa kapitalismen. Alla mina vänner och flickvänner  blir så jävla trötta på mig så nu är jag mest ensam.

  Jag antar att man egentligen bara ska nicka och hålla med om allt folk säger. Då blir man nog omtyckt.

  Försök att se dig själv i ett lite positivare ljus. Tänk att du också har saker att bidra med och att du är en värdefull person. Precis som alla andra. Styrkekramar till dig😍

  Avatar

  <3 Red Legybo, blir så himla förvånad och ställd när jag läser det här eftersom inläggen som du skrivit på forumet tycker jag är helt, helt fantastiska! Haft stor behållning av vartenda en av dem. På riktigt. Tänker att du verkar ha en superskev självbild?

  Kan inte för mitt liv föreställa mig att du någon endaste gång blivit anklagad för att vara tråkig. Det låter extremt osannolikt. Tråkig tycker jag låter som det absolut sista du är, fina du <3

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.