Hem > Forum > Hopplöshet > Hur gör man? Kan inte ens må dåligt rätt

Hur gör man? Kan inte ens må dåligt rätt

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Jag är 32 år gammal och äldre än vad jag någonsin trodde att jag skulle bli. När jag tänker på hur långt livet kan bli så känner jag mig förlamad, uppgiven och livrädd. Hittills har varje år, varje vecka varit jobbig. Ni vet hur andra människor kan längta tillbaka till en period när de var lyckliga? Jag har inte något sådant. Jag har varit gladare och produktivare. Det har funnits dagar när jag känt att det är ok. Men alltid, alltid finns det något i bakgrunden.
    Jag försöker med kbt nu. Igen. Men jag har fastnat helt i att jag ska tänka på vad jag vill i livet. Att jag ska identifiera vilka områden jag inte bår min ”fulla potential” i mitt liv. Jag vill inte ha fler mål i mitt liv. Når slipper man prestera? Det känns som om jag inte ens kan må dåligt på rätt sätt. Vad gör man när allt är hopplöst? Jag bill inte ta livet av mig alls. Men jag vet inte vad jag ska göra led mig själv. Vet inte ens varför jag skriver här. Det kommer bara att ge mig prestationsångest för att jag inte ens kan göra rätt här.

    Vet inte heller vad jag ska göra i livet nu när jag blivit så ”gammal” som jag aldrig trodde jag skulle bli eller när jag kommer må bättre så kanske är inte mycket till hjälp. Vill ändå att du ska veta att du inte är ensam. Att ha nån som förstod mig har alltid varit något jag behövt så det är därför jag svarar. Känner exakt samma som dig. Vet inte heller varför jag skriver här. Av allt jag minns i mitt liv så har det varit jobbigt. Men det handlar om att hitta det positiva i det. Kanske är det att träffa vänner, kanske någon hobby, kanske att vara med sin familj. Även om livet är jobbigt så är det viktigt att ta vara på det man har. Försök hitta de små grejerna som gör dig glad.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.