Hem > Forum > Hopplöshet > Har förstört allt

Har förstört allt

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Hej,

  jag har inte fått någon diagnos, men är ganska säker på att jag kvalar in som bipolär.

  Sitter just nu och har ingen aning hur jag ska ta mig ur det jag ställt till med.
  Jag har förstört allt ekonomiskt för hela min familj.
  Min man jobbar massor och kämpar för att vi ska ha det bra. Jag har varit sjukskriven för utmattning och depression, fick nytt jobb som jag blev av med ”pga arbetsbrist”.

  Jag har perioder då jag helt saknar hjärna känns det som. Jag kan shoppa hur mycket som helst..på kredit. Främst till hemmet och barnen.

  Jag har nu fått utmätning på min a-kassa (som från början inte är fet) och får behålla ca 190kr/dag) Det täcker inte ens elen för en månad.

  Min man vet inte ens om situationen än. Jag har sån fruktansvärd ångest för att jag förstört allt för hela familjen, allt som han kämpar så för. Hade det inte varit för att jag tänker på barnen så skulle jag nog inte ens finnas längre.

   

  Fler med liknande erfarenhet? Hur tog ni er ut det?

  Det är superviktigt att du tar detta på allvar och tar kontakt med en läkare omedelbart. Jag är ingen expert på de bipolära symptomen men om någon i din familj har fått diagnosen så är det väldigt troligt att du kan ha det. Om du är bipolär så finns det medicin som kan lugna symptomen och stabilisera vardagen.

  ring vårdguiden, 1177 för professionell rådgivning

  eller kontakta din närmaste vårdcentral

  Att bli korrekt diagnostiserad kan vara en enorm hjälp i livet och kan underlätta för dig och alla andra runt dig

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.