Hem > Forum > Hopplöshet > Har försökt:

Har försökt:

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Avatar

  Din tråd Jag kommer att ta mitt liv har raderats för att det strider mot användarvillkoren på Mind Forum. Antingen för att det uppfattas som kränkande, stötande, att det strider mot diskrimineringsgrunderna eller innehåller uppmaning om brott.

  För att Mind Forum ska vara en trygg plats för alla människor är det viktigt att alla följer de regler och riktlinjer vi satt upp. Genom att bli medlem har du godkänt våra användarvillkor. Upprepade eller allvarliga överträdelser kan leda till avstängning.

  Forts kommer i svar nedan

  Avatar
  Trådstartaren

  Jag är en jävligt jobbig typ. Jag har kommit med förslag ingen är beredd att lyssna på utan ger bara standardsvar på: Inget vi tänkt på i nu läget men kanske i framtiden”. Jag har verkligen kämpat för att ni eller rättare sagt vi, skall få hjälp. Inte bara tystas när vi blir för jobbiga att hantera, när vi inte har någon annan att vända oss till än varandra på forumet. Fast de har lyckats, jag ger upp. Det finns ingen som vill lyssna. De enda är de andra som inte mår bra på forumet, men vi får ju inte prata om det riktigt jobbiga.

  Jag är så ledsen och så krossad. För er skull, för min skull. Men jag har i alla fall försökt, bett om mer ärlighet av admin och moderatorer. Ingen lyssnar. Som sagt jag har verkligen försökt, men ingen vill höra. Jag ger upp nu.

  Vi lyssnar!! Men vi måste också ta hänsyn till våra väl genomtänkta användarvillkor.
  Om du läser vidare så står även “Inga ämnen är för stora eller små, så länge diskussionerna utgår från livet. Vi vill undvika onda cirklar som förvärrar olika typer av destruktivt beteende. Därför kommer inlägg som vi uppfattar olämpliga plockas bort och användaren kommer få en notis och riskerar att stängas av”.
  Varma hälsningar!

   

  Avatar
  Trådstartaren

  Vad skall vi göra då? Vi som aldrig får vårt samtal. Bär på tankar som vi inte får uttrycka, få feedback och hjälp av varandra på forumet? Vad skall vi göra som ingen hör trots vi skriker så högt vi kan?

  Avatar
  Trådstartaren

  Vi lyssnar!! Men vi måste också ta hänsyn till våra väl genomtänkta användarvillkor. Om du läser vidare så står även ”Inga ämnen är för stora eller små, så länge diskussionerna utgår från livet. Vi vill undvika onda cirklar som förvärrar olika typer av destruktivt beteende. Därför kommer inlägg som vi uppfattar olämpliga plockas bort och användaren kommer få en notis och riskerar att stängas av”. Varma hälsningar!

  Det kan man tolka som att ni föredrar att människor tar livet av sig bara de inte pratar om det. Är det så det är? Är det var era regler säger? Är det så era diskussioner går när ni tar fram era väl genomtänkta regler? Men det är klart 1500 är väl en acceptabel siffra. Undrar ändå hur många av 2018s 1500 människor sökte hjälp här och tystades av era regler.

  Avatar
  Trådstartaren

  Varför får jag inget svar?

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.