Hem > Forum > Hopplöshet > Försämrar livssituationen för min partner

Försämrar livssituationen för min partner

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Hej,jag är rätt trött på livet ,men jag förstår att det finns folk som genuint tycker att livet är en trevlig plats att va på .
  saken är den att nedstämdhet smittar av sig och jag är ledsen och bryter väldigt ofta ihop och har svårt att hålla humöret uppe , dethär är nog väldigt jobbigt för min partner och jag vet inte hur jag ska göra riktigt för att undvika att dra med honom i min depp.
  det är ju liksom lika jobbigt att bryta ihop som att försöka låtsas som att allt är bra.

  Hej,

  Vilket jobbigt läge du befinner dig i! Det tar så mycket kraft att vara ledsen och nedstämd. Något jag tar fasta på är att du skriver att låtsas som att allt är bra. Det verkar vara en dålig långvarig lösning.

  Du skriver att nedstämdhet smittar av sig och att det nog är väldigt jobbigt för din partner och att du inte vet vad du ska göra för att dra med honom i din depp. Har du pratat med honom? Vet han hur du känner och tänker? Vet du hur han tänker kring detta? Har du funderat på att kontakta sjukvården/har kontakt med dem idag?

  Många gånger kan vi känna oss ensammast i världen och att alla andra verkar må bra. Men sällan ser det så. Finns det perioder när nedstämdheten håller sig längre ifrån dig än annars? Tillfällen som triggar det?

  Den här tråden tas bort på grund av marknadsföring.

  Den här tråden tas bort på grund av marknadsföring.

  Trådstartaren

  Hej, Vilket jobbigt läge du befinner dig i! Det tar så mycket kraft att vara ledsen och nedstämd. Något jag tar fasta på är att du skriver att låtsas som att allt är bra. Det verkar vara en dålig långvarig lösning. Du skriver att nedstämdhet smittar av sig och att det nog är väldigt jobbigt för din partner och att du inte vet vad du ska göra för att dra med honom i din depp. Har du pratat med honom? Vet han hur du känner och tänker? Vet du hur han tänker kring detta? Har du funderat på att kontakta sjukvården/har kontakt med dem idag? Många gånger kan vi känna oss ensammast i världen och att alla andra verkar må bra. Men sällan ser det så. Finns det perioder när nedstämdheten håller sig längre ifrån dig än annars? Tillfällen som triggar det?

   

  har inte varit i kontakt med vården,killen vet hur jag känner och jag blir mer Depp på hösten/vintern både på jobbet och hemma ,känner att jag är dålig på precis allt jag gör och duger inte till nått.

  Fundera om sjukvården kan vara något för dig. Om det är återkommande på just höst/vinter så skulle det kunna vara en klassisk höstdepression. Inte så konstigt med tanke på vårt klimat! Är det något sånt så finns det hjälp att få. Jag har själv under lång tid under mitt liv varit deppig och låg just höst o vinter och genomled alltid det. Så det kan man såklart göra. Nu har det inte varit på ett par år, vet inte varför det försvann.

  Är det bara lite pepp du vill ha så kommer det här; kämpa på, snart är det ljust o på väg mot sommar!

   

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.