Hem > Forum > Hopplöshet > Förhoppning #1

Förhoppning #1

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Jag fick jobb på Donken fyra veckor sedan och mår bättre därefter, eftersom jag numera har en lön på 126:-/h. Med den summan kan jag börja spara pengar till körkort och budgetera önskemål och förändringar för att erbjuda mig själv ett liv som känns bättre. Jag har varit allvarligt självmordbenägen senaste sex månaderna innan jag fick möjlighet att jobba på McDonald’s. Det sägs ofta att självmordstankar sällan handlar om verkliga önskemål att dö kontra avsaknaden av möjligheter att lösa mer konkreta livsproblem och även om jag fortfarande mår dåligt kan jag tänka mig att leva resten av livet om jag bara har möjlighet att betala för det hela. Det jag vill ha sagt i den här tråden är att det löser sig även om man inte alltid tror på det eller tänker sig att lösningen på än det ena än det andra räcker. I och med mitt nya jobb tror jag att med tid och vilja kan de flesta av oss vara acceptabelt friska, hur ”lösningen” än visar sig.

    Bravo!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.