Hem > Forum > Hopplöshet > finns ju bara jobb jag blir deprimerad av!!

finns ju bara jobb jag blir deprimerad av!!

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
 • Jag pallar snart inte mer! Man söker varje dag och de enda jobben man har chans att få är de man försöker komma bort ifrån. Under flera år har jag jobbat inom restaurangbranchen på flera olika ställen, problemet är att jag är bra som fan på det.. men jag hatar det så in i helvete!!.

  Varje gång är det samma visa, jag börjar på stället och efter ungefär några veckor senare tänker jag bara på att ta livet av mig. Har varit nära en gång men slutade efter att jag hade försökt.

  Jag älskar matlagning och mat men jag hatar branchen, stress stress och mer stress som tar bort det roliga ifrån allt. Jag är alltid helt slutkörd efter jobbet och glömmer att äta och städa hemma  somnar så fort jag kommer hem, nästa morgon tar man en snabbdusch och borstar tänderna och så är det tillbaka till jobbet igen.

  Sen säger arbetsförmedlingen att jag ska jobba inom restaurang för att det är där jag har mest erfarenhet, det FINNS jobb i min kommun men alla är inom restaurang X(.  Jag är såååååå trött på att jobba 60-70 timmar i veckan och inte ens få bra ersättning för övertiden, de kunde lika bra ha pissat i min plånbok i slutet av månaden och slå mig på käften.

  Nu sitter man här och tittar på platsbanken och arbetsförmedlingen vill tvinga mig att jobba inom en branch som antagligen kommer att få mig att avsluta mitt liv om jag kommer tillbaka dit… men jag har inget val.

  Men vad fan ska man göra när man behöver mer pengar till sitt körkort så man kan få ett annat jobb!

   

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.