Hem > Forum > Hopplöshet > End of the line….

End of the line….

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Avatar

  hhar haft ett år av hvete…o nu fastän jag sagt aldrig hamna där, i självmedicinera mig (inget långvarigt dock)….träffade läkare i veckan o fått nån slags ingång, men ångesten….dödslängtan definitivt större än livslusten. Sitter o tänker på att faktiskt bara somna o inte behöva vakna igen…jag vill dö, men inte avsluta det själv.

  Avatar

  Jag känner med dig, jag sitter här på mitt rum och känner exakt samma som du. Det jag hänger fast vid är ett hopp om att det kommer att bli bättre. Jag vet att det kan det, både för dig och mig, och alla som känner likadant. Även om det inte känns så i stunden (jag vet att alla säger det, och nu också jag) så vet jag att det kan bli bättre. Jag har upplevt det själv (i korta stunder, ibland månader), och många jag känner har också det. En känsla av att livet blir bättre, kanske efter ett långt förlopp av samtal hos kurator ellr liknande, kanske efter att du såg en film eller läste en bok som gjorde att du känner att du vill fortsätta leva, det kan vara vad som helst. Jag hänger fast vid hoppet att det en dag skal kännas så, som att livet är tolererbart. Ett sätt jag kommer ur tankarna på är att distrahera mig, med vad som helst. Nyttigt eller onyttigt, bra eller dåligt så får det mig att välja bort döden. Som just nu. Nu skriver jag till dig… någon jag aldrig mött och nog aldrig kommer möta, och hoppas att mitt svar kan ge just dig lite mera hopp och styrka att klara att leva en dag till. Det är svårt det vet jag. Men jag finns där för dig och så många andra på denna planet finns också där. Folk som kan bära din smärta med dig eller iallafall göra det lättare för dig… Kanske hjälper det med att prata med läkaren, även fast det inte känns så nu. Och kom ihåg att det finns en massa hjälp att få. Massa fina människor som vill just DITT bästa. Jag hoppas att du väljer att leva, vi kan välja att leva tillsammans.
  Hälsning

  Avatar

  Och en stor stor stor kram till dig! ♥️

  Avatar
  Trådstartaren

  Tack för responsen. Skönt höra jag inte är ensam. Lever än och lär leva imorgon med…även om ångesten stundtals passerar outhärdlighetens gränser så bara måste det bli bättre. Måste.

  Tack för responsen. Skönt höra jag inte är ensam. Lever än och lär leva imorgon med…även om ångesten stundtals passerar outhärdlighetens gränser så bara måste det bli bättre. Måste.

  Du är välkommen in på discord och prata om du vill. ”Vi” har startat en grupp där.

  Avatar

  Vad bra! Skriv igen om du behöver det. Kram ♥️

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.