Hem > Forum > Hopplöshet > Dumma jävla svin

Dumma jävla svin

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • som säger att man INBILLAR sig😡

  idag trivdes jag med hur jag såg ut så jag gick ut på ett ärende. Och hade noll ångest jag mådde bra.sen väntar jag på en bänk på bussen då kommer en invandrar snubbe han pratar i telefon och jag märker att han försöker liksom trycka ner mig genom hans sätt att vara men skiter i det  idag ska jag må bra. När bussen kommer spottar han framför mig och det kändes som att bli spottad på, eller rättare sagt han ville säkert ha spottat på mig. Det gör mig ledsen . Varför måste man alltid trycka ner trycka ner trycka ner? Jag handlar på systemet där en kassörska skrattade åt mig en gång hon skrattade åt utseendet för hon sa ta av dig luvan och när jag gjorde det så skrattade hon. Och även nu är dem otrevliga.     Jag VET att hade jagvarit snygg skulle det sett helt annorlunda ut.

  jag är så jävla förbannad. på mina psykiatri möten säger dem att jag ska acceptera mitt utseende dem säger även att jag inbillar mig att folk är elaka… eh ja just det!

  Hade det någon speciell påverkan på dig att han var, enligt dig, ”invandrar snubbe” Blev det mer obehagligt? På vilket sätt försökte han ”trycka ner” dig?
  Det låter obehagligt att du kände dig kränkt.

  Vem/vilka är ”Dumma jävla svin”? Alla runtomkring?

   

  Trådstartaren

  Hade det någon speciell påverkan på dig att han var, enligt dig, ”invandrar snubbe” Blev det mer obehagligt? På vilket sätt försökte han ”trycka ner” dig? Det låter obehagligt att du kände dig kränkt. Vem/vilka är ”Dumma jävla svin”? Alla runtomkring?

  varför frågar du det? Är det så förbjudet att skriva invandrar snubbe???Nej det blev inte  mer obehagligt men jag försökte bara måla upp bilden så tydligt som möjligt! Man kan nästan tro att du vill att jag ska skriva ” för att invandrare är dumma och mindre värda ”vilket jag verkligen inte tycker och varför är det intressant för dig om jag tyckte det var mer obehagligt för att det var en invandrare?

  på vilket sätt försökte han trycka ner mig jo  du förstår jag är hyper känslig och med det menar jag att jag känner av situationer väldigt bra han var en sån person som behövde trycka ner kvinnor för att själv känna sig stor,han stod nära mig pratade i telefon och skrattade sedan spottade han tydligt framför mig så det nästan kom på mig. På det sättet försökte han trycka ner mig. Om jag inte hade blivit påverkad av det då hade hans avsikter varit goda för jag mådde redan bra och tänkte inte låta nåt förstöra för mig.

  jag skrev ju att psykiatrin säger till mig att jag inbillar mig DEM är dumma jävla svin, och så dem som behandlar mig som skit.

  Avatar

  <3 stor kram till dig!

  Blir också vred emot den där mannen som spottade – låter superprovokativt. Inte konstigt alls att du blir upprörd. Tror jag varenda människa skulle bli.

  Förlåt mig. Det var alls inte min mening att ifrågasätta dig på det sättet. Inte alls! Det var jag som formulerade mig mycket olyckligt, eller snarare OLÄMPLIGT – alltså OLÄMPLIGT FORMULERAT AV MIG! Och jag förstår att du kände dig utsatt, i en utsatt situation – som dessutom sabbade för dig helt när du hade en bra dag! Det är åt helvete!
  Jag är ledsen för det, och hur jag fått dig att känna.
  Visste ärligt inte vilka du menade med ”de”. Men när du här skriver om psykiatrin så kan jag inte annat än hålla med dig! PSYKIATRIN ÄR ÅT HELVETE! ÅT HELVETE!
  Varmaste tankar och sympatier från mig till dig

  Trådstartaren

  Förlåt mig. Det var alls inte min mening att ifrågasätta dig på det sättet. Inte alls! Det var jag som formulerade mig mycket olyckligt, eller snarare OLÄMPLIGT – alltså OLÄMPLIGT FORMULERAT AV MIG! Och jag förstår att du kände dig utsatt, i en utsatt situation – som dessutom sabbade för dig helt när du hade en bra dag! Det är åt helvete! Jag är ledsen för det, och hur jag fått dig att känna. Visste ärligt inte vilka du menade med ”de”. Men när du här skriver om psykiatrin så kan jag inte annat än hålla med dig! PSYKIATRIN ÄR ÅT HELVETE! ÅT HELVETE! Varmaste tankar och sympatier från mig till dig

  jag menade inget illa med det jag skrev till dig… jag ångrade faktiskt att jag klickade på skicka svar.. men jag är så känslig.. och hade dessutom haft en dålig dag så därför ”brusade  jag upp ”

  ingen fara… kram!

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.