Hem > Forum > Hopplöshet > Djävulen finns oavsett Vad någon säger

Djävulen finns oavsett Vad någon säger

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • jag chattade med en präst online för att jag undrade varför djävulen straffade mig. Det måste ju vara så. Vart jag än vänder så är det  stora infekterade problem jag inte kan lösa som dränerar energi så man blir bara helt apatisk, men prästen skrev” jag tror inte ens djävulen finns” snacka om ignorant sen pratade han bara massa goja och frågade om jag missbrukade vilket jag inte gjorde då , bara alkohol då och då, nu däremot äter jag  narkotikaklassade piller för att dämpa ångesten.

    djävulen njuter av att se mig lida och han vill verkligen att jag ska ta livet av mig. Eller rättare sagt han vet att jag lovat mig själv att inte utsätta nära och kära för att ta livet av mig och bara därför så gör han livet fruktansvärt svårt för mig. Jag är fast i den här skiten.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.