Hem > Forum > Hopplöshet > Detta är f-n inte värt det!

Detta är f-n inte värt det!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • När jag för en gångs skull reagerar mot att någon insinuterar att det är helt OK med självmord under vissas omständigheter och jag blir förbannad för att personen beskriver att hen skulle bara rädda någon från att begå självmord av 2 orsaker. Att det förväntas av vår kultur (alltså inte av medkänsla med individen) samt att samhället uppenbarligen mår bra av att ha deprimerade människor för mångfalden in samhället. De skall tydligen hellre gå omkring och önska livet ur sig för det mår enligt denna individen samhället bra av. Jag blev illamående när jag läste hens ord!!!

  Vad händer, straffas personen för sina  elaka, kalla och fruktansvärda ord. NEJ! Jag får mitt inlägg borttaget för att jag reagerade på denna människas i mina ögon fruktansvärda syn på människor som mår dåligt.

  För en gångs skull, kände jag att det är rätt att försöka förhindra självmord. FÖR EN GÅNGS SKULL!!! Vem straffas på forumet – jo jag.

  Det är inte värt det. Det här är fullständigt vansinne och jag känner det som att Mind försöker trycka ner mig. Som om ni har en vendetta mot mig. Pressar mig gång på gång, tar bort nödrop. Raderar när jag för en gångs skull står upp för att man skulle försöka rädda självmordsnära människor på grund av mänsklighet och inte kalla fakta som inget betyder, ”att samhället förväntar det. Eller för att lidande människor tillför samhället någon slags variation, helt utan tanke på hur mycket människan lider och vill dö.

  Är ni ute efter mig Mind? Varför straffas bara jag när människor med så stötande texter får skriva fritt? Är det inte lättare att bara stänga av mig, då ni uppenbarligen försöker pressa mig till den yttersta gränsen för vad jag tål och står ut med!!! J

  Tja det här inlägget är kvar … kanske drabbades du av det tekniska fel som står beskrivet i flera trådar – att inlägg försvann på grund av ett felinställt filter …

  Nåja sköt om dig

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.