Hem > Forum > Hopplöshet > Det går inte längre

Det går inte längre

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
7
 • Jag orkar inte mer. Kämpar varje dag. Är så värdelös, hatar mig själv. Snälla hjälp mig! Tårarna rinner, jag hetsäter och kräks. Jag duger inte. Önskar att någon kunde hålla om mig.

  Ska försöka lite till, men om 3 veckor ger jag upp. Är uppe i 32 tabletter nu, men behöver 60 tabletter.

  Jag orkar inte mer. Kämpar varje dag. Är så värdelös, hatar mig själv. Snälla hjälp mig! Tårarna rinner, jag hetsäter och kräks. Jag duger inte. Önskar att någon kunde hålla om mig. Ska försöka lite till, men om 3 veckor ger jag upp. Är uppe i 32 tabletter nu, men behöver 60 tabletter.

  Hej! Vill du förklara mer? Jag åt säkert miljarder tabletter förut, nu äter jag 4 på morgonen och 1-2 på kvällen, men resan hit krävde många många fler!
  Idag mår jag bra trots alla diagnoser och problem, trodde jag skulle bli synonym med FASS ett tag 🙂

  Trådstartaren

  Jag behöver 60 tabletter för att ta mitt liv. Jag orkar inte leva mer, det går inte. Önskar att det fanns en annan väg, men jag mår bara sämre och sämre.

  Jag behöver 60 tabletter för att ta mitt liv. Jag orkar inte leva mer, det går inte. Önskar att det fanns en annan väg, men jag mår bara sämre och sämre.

  Hej! Det låter verkligen som du har det riktigt jobbigt just nu. Självmordstankar är inte ovanligt när man mår dåligt, men det är viktigt att du tar dem på allvar. Det går att få hjälp och har man självmordstankar behöver du prata med någon om dem. Det kommer inte att vara så här jobbigt konstant. Har du konkreta självmordsplaner behöver du komma till akutpsykiatrin. Ett steg på vägen som verkligen kan vara värdefullt är att kontakta Självmordslinjen på 90101 eller mind.se/sjalvmordslinjen. Där kan du anonymt ringa eller chatta dygnet runt med någon av Minds utbildade volontärer. Det kommer att vända, men du behöver få hjälp. Vi tror på dig.

  Trådstartaren

  Har kontakt med psykiatrin, men tyvärr dör jag hellre än att bli inlagd igen. Dem är en del av anledningen till mitt dåliga mående.

  Har provat att chatta och ringa till mind, ni är underbara men ingen kan rädda mig nu. Jag kan liksom inte göra något, psykiatrin har svikit mig. Om jag dör kanske saker och ting förbättras.

  Du gör fel, du litar på psykiatrin.

  När du borde rannsaka dig själv, för ens problem är med sig själv och den bild samhället ger oss.
  Buddha visste detta för 2500 år sedan give or take ett par hundra.
  Eller antika grekerna, samma sak. Fungerar inte den vård man får, så är man inte mottaglig för den. Då måste man rannsaka sig själv.

  Tro mig alla problem går att lösa. Men det är alltid en strid mot sig själv.

  Jag har alla diagnoser, jag ser monster, jag hör röster, är bipolär-1, har alla personlighetsstörningar, men jag lider inte. För jag bryr mig inte om andras åsikter, jag bryr mig inte om tävling. Jag är excentrisk som person. Lösningen finns alltid inom oss, det är att acceptera oss själva för dem vi är, inte försöka anpassa oss till andras norm.

  Traits of an Eccentric Person
  According to psychologist Dr. David Weeks, there are around 15 characteristics that can distinguish a normal person from an eccentric individual. He also says that individuals having a mental illness ’suffer’ from their behavior, however, eccentrics are rather happy. These 5 attributes are said to be present in every eccentric person.

  Nonconforming attitude
  – Creative
  – Highly motivated by curiosity
  – Idealistic
  – Happily obsessed with hobbyhorses (one or more)

  – Not interested in the company or opinions of others
  – Knowing since childhood that he or she is different from others
  Opinionated and outspoken; believing that I am always right, and the rest of the world is wrong
  – Single
  – Usually the only child or the eldest child
  – Unusual in eating habits and living arrangements
  – Possessed of a mischievous sense of humor
  – Bad speller
  Noncompetitive, and not needing reassurance from society

  Har kontakt med psykiatrin, men tyvärr dör jag hellre än att bli inlagd igen. Dem är en del av anledningen till mitt dåliga mående. Har provat att chatta och ringa till mind, ni är underbara men ingen kan rädda mig nu. Jag kan liksom inte göra något, psykiatrin har svikit mig. Om jag dör kanske saker och ting förbättras.

  Psykiatrin har inte svikit dig, du har. Det är Du som måste rädda dig själv var din egen hjälte, stå upp för dig själv, var modig.

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
7

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.