Hem > Forum > Hopplöshet > Beroende av att göra impulsiva grejer

Beroende av att göra impulsiva grejer

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Hej!

    Jag har funderat på att söka hjälp länge nu, men vet inte riktigt hur jag ska gå till väga. Jag har i hela mitt liv varit lugn, introvert och presterat bra i skolan. Jag började för något år sedan på högskolan men det har gått rätt dåligt. I början gick det bra, men det känns som att jag har förändrats som person. Jag kan inte sitta still och fokusera i tio minuter utan att jag springer iväg (antingen fysiskt eller i tanken). Jag har på senaste börjat förstå att det aldrig kommer att lösa sig så jag har börjat fundera på självmord. Det enda jag tycker är kul nuförtiden är att slåss, ofta i krogmiljöer, eller göra andra dumma saker. Det kan vara allting från att snatta någonting till att springa ut framför en bil i gatan eller starta bråk med ordningsvakter. Jag märker ju att jag hela tiden trappar upp vad jag hittar på för att få en kick. Förr eller senare kommer jag nog skada mig, skada någon annan eller hamna i fängelse om jag fortsätter såhär. Kan man söka hjälp för det här innan det börjar bli större problem? Jag önskar att jag kunde sätta mig ner och läsa eller göra produktiva grejer istället för att stöka, men kan helt enkelt inte. Funderar på att börja knarka. Det kanske skulle lösa det hela.

     

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.