Hem > Forum > Hopplöshet > behöver råd

behöver råd

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • hej. jag behöver lite råd. inatt skrev jag ner en hel del tankar om hopplöshet och om självmordstankar osv.. om mina cirka fem gånger jag tänkt eller försökt ta livet av mig. om hur jag inte orkar försöka må bra och hur jag inte riktigt orkar, vill eller vågar ta hjälp.jag pratar med psykolog men inte riktigt om de mörkaste tankarna jag har. grejen är väl att jag vill ha hjälp jag vågar mest bara inte fråga och vet att jag kommer inte orka försöka. och jag är rädd för hur hjälpen kommer se ut. vad som kommer hända osv. Har aldrig riktigt pratat med någon psykolog om det för lite olika anledningar. och nu är jag osäker på om jag ska berätta för min psykolog allt jag skrev ner när jag ska dit nästa gång om en vecka. det är väldigt mörka tankar och känslor jag har och jag är rädd att psykologen kommer vilja att jag ska bli inlagd då det hände så för ett och ett halvt år sen. Men grejen just nu är att jag tror inte jag vill bli inlagd för det känns i princip meningslöst att bli inlagd och det känns inte som det kommer hjälpa ändå.. men min fråga är om det är värt att berätta allt? och har någon här erfarenhet om vad som brukar hända efter man berättar sånna saker? om jag inte vill bli inlagd och de tycker jag är en fara för mig själv kan jag då bli tvångsinlagd? vad kan hända liksom? hade vart jättetacksam för svar!

    Berätta något. Välj det du är mest rädd för. Om du har en tid till psykolog, använd dig av den. Jag känder likadant när jag blev deprimerad och fick mediciner och terapi, för mig har speciellt medicinerna hjälpt mer än jag tänkte mig att de skulle göra. Berätta vad du tycker är relevant och viktigt, oftast delar vi våra mörkaste tankar med varandra. Många har mörkare och starkare känslor än de ser ut att ha.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.