Hem > Forum > Hopplöshet > bara orkar inte..

bara orkar inte..

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Avatar

  jag bara orkar inte kämpa längre, klarar inte smärtorna i kroppen nå mer..äter oxycontin som det vore godis men det hjälper inte, ryggen tar knäcken på mig på riktigt..orkar inte vara uppe, inte heller träffa mina vänner, orkar ingenting, varit såhär ett bra tag nu och imorgon är jag även utförsäkrad..vad ska jag göra? jag bara vill inte mer, orkar inte mer..bästa vore att allt tog slut så jag slipper lida, snälla..vad ska jag ta mig till? funderat mycket på senaste tiden på ta alla burkar med oxycontin och smälla i mig dom..hopplöst

  Hej, är trött på att ringa hjälplinjer och aldrig komma fram.

  Om nån känner för att prata med en vanlig kille som blivit sjuk p.g.a utbrändhet och ångest, så skicka ett Mail så kan jag ringa upp om du vill!

  [email protected]

  Avatar

  Stackars dig. Lova att inte ta överdos av oxycontin ! Du måste försöka trappa ur det, kan du få hjälp av fysioterapeut/sjukgymnast med din rygg? Har du kontakt med läkare? Att ta så starka  smärtstillande är inte bra i längden. Förstår att smärtan är hopplös, lider själv av mkt värk i kroppen efter alla slitsamma jobb och en dålig fysik.Men jag försöker i det längsta att avhålla mig från beroende preparat. Jag har aldrig fått starka smärtstillande mediciner av läkare, och jag får inte min ångest medicin heller eftersom läkaren som skrev ut den gått i pension och de säger nej på vårdcentralen. Det beror på att det är vanebildande,men jag har tagit dem i många år fast bara max två i veckan…hoppar över en månad ibland så är verkligen inte beroende så jag borde få dem som är så försiktig. Men icke! Nu har jag varit tvungen att fixa på annat sätt och det är ju bedrövligt att det måste gå till så.

  Avatar
  Trådstartaren

  Det höll inte, ligger inlagd på sjukhus nu och ska vidare till psyk när det är stabilt nog, har sån enorm ångest över att jag ligger här efter överdosen…var inte så här det skulle bli, vill bara hoppa ut genom fönstret men går inte..allt är ändå förstört nu, var någon som hittade mig och larmade 112..vet bara att jag vaknade på IVA och första sköterskan sa var ”välkommen tillbaka till livet vännen”..varför?

  Jo kanske är det så att ditt liv kan vända och bli något annat? Du kanske inte ska ta livet av dig utan göra något viktigt? Det kanske finns någon som behöver dig i sitt liv? Livet vänder ofta och går i vågor även för människor som är djupt deprimerade och tror att det är slut.

  vänliga hälsningar

  MIND moderator

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.