Hem > Forum > Hopplöshet > Är helt jävla vilse

Är helt jävla vilse

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Skriver för att undvika att bli helt jävla dum i huvudet, men det är väl nästan för sent ändå. Den här eviga jävla kampen med vad jag ska göra med mig själv, vad jag ska prioritera, vart jag ska lägga fokus. Jag känner mig helt jävla trasig på insidan och vet inte vart jag ska ta vägen. Allting är bara som jävla fragment av att jag rört till det och knappt har någon känsla av vem jag är längre. Så mycket som jag förändrat mig själv, min personlighet, mina personlighetsdrag, vem jag är, vad som definierar mig. Jag har ingen jävla aning just nu vad jag ska göra för att fixa det här och har mest en vag uppfattning av hur jag hamnade i den här sitsen. Det enda jag vet säkert är att jag inte kan fortsätta på det här sättet och måste på något sätt välja min väg och strängt plocka bort sånt som inte hör hemma. Men det finns ingen självklar väg eller självklara val, bara en jävla katastrof av missmatchade prioriteringar och ett väldigt sargat ego. Skjut mig eller hjälp mig, vet fan inte.

  Hej vännen! Grymt av dig att du hör av dig hit. Det visar att du ändå vill ta kontroll över dig själv. Hur mycket det än känns vilset nu.

  Det låter som att du bär på något som har skett som har fått dig hit, och du får gärna berätta det du kan eller vill berätta. Allt är ok.

  Jag kan känna igen mig i mycket det du skriver i att känna sig splittrad och inte veta var man ska lägga fokus.

  Jag vet inte vad jag kan ge för råd annat än försöka bryta ner det du tycker är viktigast nu och lägga fokus där. Du kommer inte kunna göra allt på en gång och vissa saker får bara lämnas åt tiden eller gud.

  Om det är du själv du vill fokusera på så gör det. Är det en relation så gör det istället. Allt är ok och du kommer fixa det här.

  Om du vill råder jag dig även att prata med en psykolog eller terapeut. Det kan vara skönt att få prata av sig med någon. Oaktat vad man får för svar tillbaka.

  I och med att skriva här har du tagit ett stort steg mot en bättre tillvaro så känn dig stolt över det. Vi tror på dig!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.