Hem > Forum > Hopplöshet > Är det nu det tar slut ???

Är det nu det tar slut ???

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Vad gör man när allt känns hopplöst,

  alla möjligheter är prövade och inget funkar.
  Jag ser en enda möjlighet kvar, att avsluta mitt liv. När jag tänker på det får jag en lättnad i kroppen. Det är ju dock en lösning på mina problem. Har mått dåligt i stora delar av mitt liv, med ångest och självskadebeteende.
  skulle vara så skönt att slippa allt. Att bara få försvinna bort och slippa all smärta.
  Så , efter all kamp ärvdes nu det tar slut? är det nu jag blir fri?

  Jag känner igen mig i allt du säger o tvingar mig själv att inte ta mitt liv varje dag. Jag förstår till hundra procent hur du känner men det är inte värt det, det är inte värt det att ta sitt liv. Ångest och självskadebeteende och självmordstankar är hemskt men det är ett temporärt problem, att ta sitt liv är permanent. Jag förstår att du har känt så här länge och att du har testat allt men det går att ta sig genom, snälla tro på det.

  Tänk på dom som kommer sakna dig, du kanske inte ens tror att det är någon som kommer sakna dig men jag lovar att det inte stämmer. Det finns någon som kommer sakna dig, någon som vill att du finns kvar och då måste du bara fortsätta för deras skull.

  Nu har ju du sagt att du har prövat alla möjligheter men jag tänker säga det ändå, det finns hjälp att få. Jag går just nu till kurator för hjälp och dom är skit bra, tro mig. Du kan även gå till psykologer som hjälper dig att träna bort dom här tankarna och att allt känns hopplöst. Försök att hitta någon du kan prata med ifall du inte har det, någon som du bara kan berätta hur du känner för som lyssnar på vad du säger.

  Snälla ta inte ditt liv, jag kommer vara fruktansvärt ledsen ifall du inte svarar på det här. Ta inte ditt liv.

  // En kille som vill ditt bästa

  Har kommit tillbaka till den här tråden varje dag sen den startades för att hitta ett svar o blir lite mer ledsen för varje dag. Jag kanske svarade för sent, eller så brydde sig personen som startade tråden inte om att jag svarade, eller så kanske personen bara inte gått in här igen för att svara.

  Tycker det är synd att vi lever i en värld där många känner att det skulle vara bättre att inte leva, som sagt så känner jag själv så varje dag.

  Ifall du startade tråden fortfarande finns och läser detta så hoppas jag att du hittar något sätt att börja må bättre på.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.