Hem > Forum > Hopplöshet > Ångest och panik… vad ska jag ta mig till?.. (trigger självskada)

Ångest och panik… vad ska jag ta mig till?.. (trigger självskada)

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Vet inte ens vart jag ska börja eller vad jag ska skriva. Jag har totalpanik och känner sån hopplöshet..

  Haft destruktivt förhållande förut innan jag träffa min nuvarande. Fick trauman och dåliga beteenden därifrån vilket gjort att jag förstört mycket i mitt nuvarande.. Vi hade det bra och inga bråk eller något.. så en kväll för 3 dagar sedan fick jag ett utbrott för ingenting.. Jag gjorde han verkligen illa och jag skäms så jävla mycket nu och mår skit… äter lamotrigin men har skippat den den senaste tiden och jag ångrar det så mycket.. hade jag ätit den som jag ska hade jag aldrig fått det där utbrottet och det hade inte blivit såhär mellan oss… har panik för han är helt frånvarande, han sover just nu i skrivande stund på soffan för han inte kunde sova bredvid mig… han vill inte va nära mig eller något.. han har sagt att vi ska gå i parterapi och vi har anmält oss men jag är så jävla rädd att han ska lämna mig… han har redan gjort det en gång och jag är så otroligt skräckslagen över att han ska göra det igen.. vill bara va nära han och visa att jag menar allvar när jag berätta för han att jag ska göra allt i min makt för att bli mig själv igen och inte få utbrott på honom… Men det gör så ont och jag mår skit… vet inte vart jag ska ta vägen och känner som förra gången att lämnar han mig har jag inget kvar.. hamnade på psyket förra gången pga att jag skar mig sjukt mycket och ville dö.. nu är jag konstant orolig och gråter minst 3 gånger per dag… vad fan ska jag göra?? Vill bara va nära han.. älska han och få någon sorts bekräftelse att han trots detta vill va med mig… känner att det bara är hopplöst hela livet om jag har förstört det som faktiskt har varit faktiskt mot mig och personen som är min klippa…

  Avatar

  Bra att ni anmält er till parterapi. Har du någon egen samtals/terapikontakt? Om inte, kanske du skulle behöva det också, för att bearbeta dina tidigare erfarenheter och bryta gamla mönster.

  Du kan bara bara ta kontroll över det du kan påverka, vilket det låter som att du gör. Det som har hänt har ju hänt och hans beslut att lämna dig eller inte ligger utanför din kontroll. Finns det något som funkar för dig för att lindra/avleda ångesten över det du nu inte kan påverka, tex promenera eller ta ett varmt bad? Ta hand om dig, skickar en kram till dig.

   

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.