Hem > Forum > Hopplöshet > Ångest knäcker mej och mitt äktenskap?

Ångest knäcker mej och mitt äktenskap?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Hej. Kort  om mej, bipolär 2 mår sedan många  år, mådde riktigt bra och har så gjort i några år med stabil medicinering. För en vecka sen säger  min man  efter 20 år tillsammans att han  ” inte har nån känsla med oss ” . Varför kan han inte riktigt svara på, vi har för övrigt ett bra äktenskap . Vi ska gå i terapi och försöka hitta tillbaka  , var så klart väldigt lessen några dar innan  jag  lixom greppade  att ” inget har hänt, vi ska inte separera här å nu ” men nu har det gått ungefär en vecka  vi lever på som vanligt här hemma, men jag har fått  sån förlamande ångest! Ugefär som innan jag hittade rätt medicin. Den kom som en käft smäll i fredags å sitter som betong i bröstet , hjärtat  rusar, benen å armarna darrar.. mitt liv vart helt plötsligt totalt kört i botten fast det inte finns nån anledning när vi har läget under kontroll här .. så hjälp mej, upp igen! Jag  kommer behöva energin och ett bra mående för att stärka mitt äktenskap , mitt liv

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.