Hem > Forum > Hopplöshet > Allt bara rasar och ingen som lyssnar

Allt bara rasar och ingen som lyssnar

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 16 totalt)
15
 • Under 2 månader har 4 stycken gått bort

  Varav 2 tog livet av sig och inatt dog min vän i kören.

  När jag försöker prata med någon då e det ingen som lyssnar. En av dom skrev rätt och slätt det r bara att gå vidare….

  Får inte tag i nån här heller…

  Fyllde år för en och en halv vecka sedan men känner att jag inte orkar mer snart.

  Gråter inombords nu över att så många lämnat och att jag har alltid funnits för mina sk vänner när dom behöver mig och när jag behöver så e dom försvunna allihop😢😢

  Under 2 månader har 4 stycken gått bort Varav 2 tog livet av sig och inatt dog min vän i kören. När jag försöker prata med någon då e det ingen som lyssnar. En av dom skrev rätt och slätt det r bara att gå vidare…. Får inte tag i nån här heller… Fyllde år för en och en halv vecka sedan men känner att jag inte orkar mer snart. Gråter inombords nu över att så många lämnat och att jag har alltid funnits för mina sk vänner när dom behöver mig och när jag behöver så e dom försvunna allihop😢😢

  Grattis i efterskott även om det säkerligen inte var en så bra födelsedag med tanke på omständigheterna Jag beklagar verkligen att du behöver gå igenom så mycket på så kort tid.
  Det är verkligen inte bara att gå vidare efter att någon man känner gått bort, en mindre om det är 4 stycken.
  Hur gick din vän i kören bort?
  Är tragiskt att 2 av dina vänner/bekanta såg självmord som en sista utväg och att dina vänner inte ger dig samma stöd tillbaka som du ger dem 🙁

  Trådstartaren

  Grattis i efterskott även om det säkerligen inte var en så bra födelsedag med tanke på omständigheterna Jag beklagar verkligen att du behöver gå igenom så mycket på så kort tid. Det är verkligen inte bara att gå vidare efter att någon man känner gått bort, en mindre om det är 4 stycken. Hur gick din vän i kören bort? Är tragiskt att 2 av dina vänner/bekanta såg självmord som en sista utväg och att dina vänner inte ger dig samma stöd tillbaka som du ger dem 🙁

  Hon dog i sömnen 34 år gammal.

  Visst var hon sjuk så helt oväntat var det inte… men ändå skitjobbigt…

  Tack så mycket

  Känner mig bara så mosad och krossad att jag tom börjar tänka vad ska jag göra med livet…

  Tycker inte heller att det bara e och rycka upp sig och gå vidare..

  Helt skakig i kroppen fortfarande

  Hon dog i sömnen 34 år gammal. Visst var hon sjuk så helt oväntat var det inte… men ändå skitjobbigt… Tack så mycket Känner mig bara så mosad och krossad att jag tom börjar tänka vad ska jag göra med livet… Tycker inte heller att det bara e och rycka upp sig och gå vidare.. Helt skakig i kroppen fortfarande

  Det kommer nog ta ett bra tag innan det börjar kännas bättre/enklare. Men det kommer iaf hända om du hänger i.
  Fy så hemskt, vid så ung ålder också.
  De två som tog sina liv, hade de någon koppling till varandra eller var det bara slump att de tog samma beslut vid samma tidpunkt?
  Vad är din största motivation just nu att fortsätta kämpa känner du?

  Usch vad hemskt att höra.. 🙁

  Skriv av dig här, för vi finns här och lyssnar på dig.

  Det kanske inte gör stor skillnad, men ett stort grattis i efterskott ska du iaf ha!

  Sköt om dig!

  Trådstartaren

  Grattis i efterskott även om det säkerligen inte var en så bra födelsedag med tanke på omständigheterna Jag beklagar verkligen att du behöver gå igenom så mycket på så kort tid. Det är verkligen inte bara att gå vidare efter att någon man känner gått bort, en mindre om det är 4 stycken. Hur gick din vän i kören bort? Är tragiskt att 2 av dina vänner/bekanta såg självmord som en sista utväg och att dina vänner inte ger dig samma stöd tillbaka som du ger dem 🙁

  Dom hade inget gemensamt

  Kände inte varandra men kändes ändå som dom pratat ihop sig 😢

  Hon hade als och det upptäcktes när hon var 21 år och mitt i karriären.

  Just nu e det katterna som gör att jag orkar men jobbigt att klara av det just nu med…

  Humöret är verkligen i botten och jag orkar inte mer motgångar snart.

  Träffat en kille men vet inte om jag kan lita på honom…  har svårt att lita på folk😕

  Trådstartaren

  Usch vad hemskt att höra.. 🙁 Skriv av dig här, för vi finns här och lyssnar på dig. Det kanske inte gör stor skillnad, men ett stort grattis i efterskott ska du iaf ha! Sköt om dig!

  Tack så mycket

  Känns skönt att få skriva av sig lite när ingen lyssnar på mig.

  Känner mig som mos

  Dom hade inget gemensamt Kände inte varandra men kändes ändå som dom pratat ihop sig 😢 Hon hade als och det upptäcktes när hon var 21 år och mitt i karriären. Just nu e det katterna som gör att jag orkar men jobbigt att klara av det just nu med… Humöret är verkligen i botten och jag orkar inte mer motgångar snart. Träffat en kille men vet inte om jag kan lita på honom… har svårt att lita på folk😕

  Jag har också katter så vet att det kan lyfta upp en ibland när man är nere iaf.
  Du kanske kan skriva/umgås med honom utan att du behöver öppna upp dig och göra dig sårbar? Det är en känslig period du är i, men samtidigt så behöver du kanske något/någon för att distrahera tankarna och inte isolera dig totalt?

  Trådstartaren

  Jag har också katter så vet att det kan lyfta upp en ibland när man är nere iaf. Du kanske kan skriva/umgås med honom utan att du behöver öppna upp dig och göra dig sårbar? Det är en känslig period du är i, men samtidigt så behöver du kanske något/någon för att distrahera tankarna och inte isolera dig totalt?

  Jag skrev lite med honom igår vi ska kanske träffas snart han vet att jag haft det lite jobbigt men inte vad som hänt.

  Ska träffas på neutral plats så båda är säkra. Trivs man inte ihop så e det bäst…

  På lördag e det en konsert med kören sista innan jul men kommer kännas konstigt utan min vän där

  Vet inte hur jag ska ta mig igenom detta känner mig helt slut mentalt just nu.

  Hundra grejer snurrar i skallen och jag får liksom ingen hejd på det…

  Vet det låter rörigt kanske men det är verkligen brainstorming just nu…

  Jag tänker inte säga något dumt eller klyschigt som ”tiden läker alla sår”, ”jag finns här för dig” mm. Mestadels för att jag själv går igenom min värsta period just nu. Men jag vill säga att det är långt ifrån att ”bara gå vidare”. Isåfall hade vi inte haft sådana problem med psykisk ohälsa som vi har just nu. Du behöver vara ledsen och få känna att allt är hopplöst istället för att skjuta undan de känslorna.

  För min del har det också varit problem med att folk inte lyssnar, de bara försöker lösa problemen genom att vara logiska, rationella och problemlösare vilket jag inte tror är vad man behöver i dessa situationer. Hoppas personen du kommer träffa kommer kunna erbjuda det du känner att du behöver. Jag har också tappat min tillit till folk då många utav mina vänner lämnat mig för att jag är för stor påfrestning för dem just nu. Jag hoppas personen kommer förtjäna din tillit och vara värdig den för resten av ditt liv.

  Skriv av dig här, kan bara tala för mig men tror det finns fler som håller med om att vi läser och lyssnar.

  Jag skrev lite med honom igår vi ska kanske träffas snart han vet att jag haft det lite jobbigt men inte vad som hänt. Ska träffas på neutral plats så båda är säkra. Trivs man inte ihop så e det bäst… På lördag e det en konsert med kören sista innan jul men kommer kännas konstigt utan min vän där Vet inte hur jag ska ta mig igenom detta känner mig helt slut mentalt just nu. Hundra grejer snurrar i skallen och jag får liksom ingen hejd på det… Vet det låter rörigt kanske men det är verkligen brainstorming just nu…

  Okej, det är bra tänkt. Ta det försiktigt bara så du inte hoppar in i något för snabbt som du riskerar att bli sårad av. Ta den tid du behöver.Och om han inte har tålamod med det så är det kanske bättre att låta bli. Jag vet inte vilka avsikter han/ni har med att ses såklart.

  Det kommer säkert kännas tufft att hon inte är där, det kanske går lättare om du gör det för henne om man säger så. Vill inte att du missar det iaf, tror du skulle ångra dig om du inte gick.

  Får försöka ta nya tag 2020, se till att du verkligen får bearbeta det som hänt. Det är bra att du skriver av dig här, du ska inte behöva gå och hålla på det!

  Trådstartaren

  Jag tänker inte säga något dumt eller klyschigt som ”tiden läker alla sår”, ”jag finns här för dig” mm. Mestadels för att jag själv går igenom min värsta period just nu. Men jag vill säga att det är långt ifrån att ”bara gå vidare”. Isåfall hade vi inte haft sådana problem med psykisk ohälsa som vi har just nu. Du behöver vara ledsen och få känna att allt är hopplöst istället för att skjuta undan de känslorna. För min del har det också varit problem med att folk inte lyssnar, de bara försöker lösa problemen genom att vara logiska, rationella och problemlösare vilket jag inte tror är vad man behöver i dessa situationer. Hoppas personen du kommer träffa kommer kunna erbjuda det du känner att du behöver. Jag har också tappat min tillit till folk då många utav mina vänner lämnat mig för att jag är för stor påfrestning för dem just nu. Jag hoppas personen kommer förtjäna din tillit och vara värdig den för resten av ditt liv. Skriv av dig här, kan bara tala för mig men tror det finns fler som håller med om att vi läser och lyssnar.

  Tack så mycket

  Känner mig gråtfgråtfärdig idag konsert gick bra men alla tankar bara snurrade

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 16 totalt)
15

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.