Hem > Forum > Hopplöshet > Allt är upp och ner, hela tiden

Allt är upp och ner, hela tiden

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Mitt första inlägg här, är tjej på 21 år, haft allvarlig depression med självmordsförsök, självskadebeteende och legat inlagd ett x antal ggr på psyk, både bup och vuxenpsyk. Detta var när jag va tonåring.

  Hur som helst, nu är det mesta helt okej. Vart självskadefri sen jag blev 18 år, är ju faktiskt helt grymt! Men jag har fortfarande kvar tankarna, när saker går emot eller när jag känner alldeles för starka känslor så vill jag gärna skada mig själv. Ofta tankar på att ta livet av mig utan någon anledning egentligen.

  Hur som helst, less på livet, känner mig så fkn värdelös och känner mig så hopplös på livet. Och jag vet inte hur jag ska hantera detta. Känner mig nere, deprimerad och jag HATAR att känna så här. Får alltid höra av pojkvännen att jag hela tiden är sur och blir så ledsen att jag hela tiden uppfattas som sur. Jag själv märker inte att jag är sur men tydligen är jag det. Känner mig som världens tråkigaste människa

  Vad ska jag göra? Vad ska jag göra med mitt liv? Vissa dagar älskar jag livet, allt är perfekt, känner hopp och är så taggad liksom på allt, till att jag inte vill leva och skära mig. Det är så svart eller vit liksom.

  vad ska man göra?

  Avatar

  God natt här på MiND Forumet.

  * Har läst hela ditt inlägg här på MiND Forumet.

  * Jag ser att Du, “Blue Loguja” är samma person som jag har svarat på i ditt inlägg här på MiND Forumet med inläggstittel; “Pojkvän som ej vet hur han ska hantera mig”

  Du får mer än gärna höra av dig och skriva till mig här på MiND Forumet.

  Var rädd om dig och ta hand om dig.

  På återseende…

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.