Hem > Forum > Grubblar du på nätterna ibland? > Svar på andras inlägg?

Svar på andras inlägg?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Nyfiken på hur det kommer sig att ni andra inte svarar på medlemmars trådar?

  Är så trött min egen röst på det här forumet. Det kan inte vara kul för er, heller. Svarat i princip dagligen på inlägg under mer än två års tid. Tycker om att svara på inlägg men upplever det här stället vara så rikt och fyllt av kloka varelser som inte syns till.

  Själv är jag ”tömd” på något sätt. Upplever att jag sagt mer än tillräckligt och har knappt något mer att bidra med. Så uttråkad och ostimulerad av mitt eget dravel.

  Det börjar kännas rejält tunt i registret, i mitt inre, att komma med något vettigt.

  Ni saknas! <3

  Jag vill inget annat än att alla ska få svar på sina funderingar och att alla ska känna sig välkomna. Men jag är så ung och oerfaren i så mycket att det ofta känns löjligt när jag försöker ge andra svar. Jag kan inte svara på deras inlägg, och ser även mina egna helt ignorerade. Det är så synd. Forumet ser så tomt ut. Det är fantastiskt att du försökt vara där för så många… och alltid behövs det inte något vettigt, utan bara en röst som visar att jag lyssnar, och du har säkert varit den rösten för väldigt många människor <3

  Trådstartaren

  <3 Fattar, men är det inte ofta så att personer som tror de inte har något att bidra med snarare ofta är de som har mest att komma med? Precis som att smarta kan tycka de är dumma, medan korkade överskattar sig själva och tror de är smarta. Dunning–Kruger-effekten. Snygga brukar tycka de är fula och fula tycker istället de är mycket snygga. Med andra ord, ung som gammal, har ju läst en del av dina inlägg här sedan nåt år tillbaka eller så och tycker definitivt det är otroligt spännande inlägg som du gör! Båda dina egna trådar och svar till andra.

  Jag brukar scrolla igen och se vilka inlägg som fått kommmentarer och ej. Läser inläggen och de jag känner ”här kan jag säga något behjälpligt” gör jag det. Vissa inlägg har jag svårt att hitta svar på (säkert pga autism) jag av någon anledning gör det extra ont att inte för svar här. Man känner sig extra ensam när inte andra som händer på ett forum för självmordsbenägna människor som en gång säker känt de samma scrollar förbi än..

  Tack för att du är fantastisk nog att svara och vara en lykta. Jag förstår att du känner dig tömd, men vill från djupet av mitt hjärta säga tack! Varma ord, kommer en lång väg när alla andra är hårda❤️❤️

  Trådstartaren

  Hej, Blue Sycita <3

  Vad snällt sagt. Känner även igen känslan när man inte får svar på sina egna inlägg och att det är svårt att inte ta det personligt i längden. Jag tänker att jättemånga personer förmodligen läser på det här forumet dagligen eller väldigt ofta. Sannolikheten att personer ”följer oss” här anonymt och läser vad man skriver, utan att någonsin yttra ett ord själva, betraktar jag som hög. Någon form av ”smygarliga”. Det är ganska udda men samtidigt har jag ett vagt minne att jag själv förr om åren tillhörde den kategorin. Googlade och läste om personer som befann sig i liknande bottenlösa förtvivlan som jag själv.

  Minns inga namn på någon här för tänkte inte på det, men jag minns att det var läkande att läsa andras inlägg. Även svaren, som då på den tiden var betydligt fler än vad det varit här de senaste åren. Jag menar att ingen ska behöva känna sig tvingad att svara, men att vi samtidigt ju sitter i samma båt och lite, lite svagt och egoistiskt tycker jag ärligt talat det är att inte någonsin hjälpa någon annan – än sig själv – som bokstavligen lever i ett rent helvete. När man som du säger – varit eller är, där själv. Det är också lite orättvist att plocka russinen ur kakan, ta del av andras insikter och inre visdomar, men inte själva komma med nåt.

  Varför inte?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.