Hem > Forum > Grubblar du på nätterna ibland? > Nybliven mamma men vill dö

Nybliven mamma men vill dö

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag är mamma till en treåring och för två veckor sen fick jag en bebis. Graviditeten var hemsk och allt blev fel från start. Känner inget för mitt barn och hon har inte ens fått något namn än. Jag tar hand om barnen men känner inget. Gråter varje dag. Känner mig som den vidrigaste människan på jorden och orkar snart inte mer. Vill försvinna, somna in stilla.
  Försöker googla fakta om förlossningsdepression. Men det står bara att man ska söka hjälp på BVC. Men jag kommer inte klara att erkänna för någon hur dåligt jag verkligen mår. Jag äter redan antidepressiva och vet inte vad BVC skulle kunna göra för mig. och skulle jag ringa en läkare på vårdcentralen vet jag inte heller vad den skulle kunna göra för mig. Öka dosen av min medicin? Men vill inte bli avtrubbad.
  Min man jobbar så mycket. Han ser att jag mår dåligt men han är trött på mig. hur får man kraften att söka hjälp när det vore så mycket enklare att bara gå sin väg?

  Hej kära du. Det låter absolut som du har en förlossningsdepression. Jag känner igen mig väldigt mycket i det du skriver, hur det var för mig i samband med andra barnet. Kan du inte berätta mer, fortsätta skriva så kanske vi kan hjälpas åt för att du ska kunna hitta kraften att söka hjälp?

  Avatar

  Hej,
  Vad klok du är som kan sätta ord på dina känslor. Jättebra att du skriver i Mind.

  Att bli förälder till två barn kan vara väldigt omtumlande och som kan skapa starka känslor. Det är helt okej att behöva hjälp och stöd. Du har redan tagit första steget! Jättebra gjort av dig.

  En fråga till dig..

  Finns det någon person i din omgivning som du har förtroende för som du kan tänka dig att prata med? Det kan t.ex. vara någon pedagog på öppna förskolan/ förskolan, arbetsgivare/ studiekamrat/ kollega eller anhörig?

  Skriv gärna igen när du orkar.

  Kram på dig 💕

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.