Hem > Forum > Grubblar du på nätterna ibland? > Lite löjligt om ålder

Lite löjligt om ålder

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Det här kanske låter malligt men jag tycker på något sätt att jag äntligen nått den där mognaden som jag sett att kvinnor över 25-30 år får naturligt. Alltså att fysiskt utstråla ett självförtroende och en inre trygghet som faktiskt kan vara oerhört attraktivt (har jag då tyckt iaf). Jag var nyss i affären och märkte där att en kille spanade in mig. Kaxig (av livserfarenhet? Ehm.) fortsatte jag kryssa runt i butiken för att hitta varorna som jag var ute efter. Besvarade inte någonting. I kassakön stirrade han på mig igen. Jag går därifrån. Efter det måste jag säga att slutsatsen jag drar nu är att det här inte en slump utan jag är övertygad nu om att killar tror jag är max 25 år gammal och med den där grundtryggheten och lite kaxiga självförtroendet får jag ganska mycket uppmärksamhet. Jag känner mig het på marknaden.

    Sanningen dock är att jag är 37 år gammal. Är singel. Barnfri. Och snarare en livs levande bridget Jones. Men det är det ingen som förstår med blotta ögat. Så jag kryssar mig fram i olika miljöer som om jag vore pureung. Kan omöjligt nappa på de här ”inviterna” eftersom jag ju är hundra år äldre än dem, och inte särskilt intresserad heller av småkillar. Det här är också så synd att jag nu får uppmärksamheten av de här personerna när jag ju hade behövt exakt det för ja, sisådär 15 år sedan. Det var ju då resan skulle börja. Knappast nu.

    Nu vet jag inte ens om jag är intresserad av killar över huvud taget, men jag tycker bara det känns så absurt att killar i den åldern nappar på mig nu, men inte gjorde det förr. Lite pinsamt dilemma det här kanske ser jag nu också. Förmätet. Känner mig framförallt så tragisk och falsk. Ett ”lost case”. Det känns sorgligt, det här. Kärleken som kommer nu och som jag inte kan ta emot.

    Är det någon som har liknande dilemma? Förmodligen inte, haha.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.