Hem > Forum > Grubblar du på nätterna ibland? > Har kommit på varför…

Har kommit på varför…

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • .. jag är så tjock.
  Ganska dumt egentligen men det är min pojkväns fel. Han är en ” livsnjutare” som han uttrycker det, och det är för att JAG anpassar mig efter HANS matvanor som jag blir tjock. Han hatar tillexempel fullkornsris och fullkorns pasta så ja, då blir det vitt ris som innehåller  jättemycket socker (har jag hört) och när jag föreslår att vi ska göra en sallad, typ med kokt ägg gröna blad och massa nyttigheter,så säger han ”-nej vi äter riktig mat..”  jag är egentligen ett riktigt hälsofreak med disciplin men hans matvanor  påverkar ju såklart mig särskilt eftersom han tycker det är för krångligt att vi äter olika saker, och jag bara anpassar mig eftersom han är som ett litet barn som inte ” kan” äta fullkornsris.

  skönt att ha kommit på orsaken, då är det lättare att göra nåt åt det.

  Avatar

  <3 Låter bra att göra och äta det som du vill i stället. Tycker också du ska få bestämma mer!

  Kanske du kan i värsta fall göra vanligt ris till honom och så typ bulgur med fullkorn till dig själv? Det skulle ju inte vara en jätteansträngning? =)

  Trådstartaren

  <3 Låter bra att göra och äta det som du vill i stället. Tycker också du ska få bestämma mer! Kanske du kan i värsta fall göra vanligt ris till honom och så typ bulgur med fullkorn till dig själv? Det skulle ju inte vara en jätteansträngning? =)

  ja precis !det är så jag har tänkt, att jag ska laga olika rätter, det blir intressant att se om nån månad om det hänt nåt på vågen då.🙂

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.