Hem > Forum > Grubblar du på nätterna ibland? > Gå vidare med livet efter ett destruktivt hushåll?

Gå vidare med livet efter ett destruktivt hushåll?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
 • Avatar

  Hej, i februari i år så flyttade jag ut från ett kollektiv med två andra. Anledningen var att en av personerna alltid värdesatte sina värderingar och tycken över mig och blev väldigt defensiv och dryg när jag bad om eventuella förändringar i hushållet så jag orkade inte längre och valde att flytta.

  Han började anta en massa saker och tyckte att han kunde göra bedömningar gällande olika saker som städning och så vidare, och när jag påpekade för exempel att det skulle behövas städas så fick jag svaret att ”jag tycker inte det” och så var diskussionen över.

  Jag grubblar dag och natt på denna person och jag känner en enorm ilska och ångest över att jag inte stod på mig mer och känner mig väldigt kränkt och idiotförklarad av denna människa och jag vet inte hur jag ska kunna gå vidare från allt mitt grubblande.

  Jag har ingen, och tänker aldrig ha någon mer kontakt med denna människa då jag inte vill ha någonting med honom att göra.

  Dock så går mina ilska tankar runt i huvudet varenda dag och jag har försökt med att skriva ner dom i en dagbok men det känns ändå som att det är väldigt svårt att släppa det och få tillbaka min självkänsla igen.
  Finns det eventuella tips på hur jag eller någon annan för den delen att kunna kämpa mot sitt grubblande, i samband med att aldrig igen prata med källan till grubblandet? <3

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.