Hem > Forum > Grubblar du på nätterna ibland? > Fördelar med att hallucinera?

Fördelar med att hallucinera?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • De måste ju finnas fördelar med de, har försökt Googla. Men hittar ju bara massa negativitet om de.

   

  För mig hjälper de när man skapar konst.

   

  Hur har de hjälpt dig? 🙂

   

  Å om du vill skriva negativa tankar om de så har jag ingen lust å höra. För själv älskar jag de! ✌😄 Djupt tacksam över att få va en av de galningar haha! 😁🌈

  Jag är glad att du kan ha en så konstruktiv relation till hallucinationer. Hallucinationer är sällan normala och orsakar ofta ganska stora problem i relation till verkligheten, men om du har grepp om båda perspektiven kan jag tänka mig att det är skitkul att ha hallucinationer. Lite som att aldrig behöva vakna från en helt sjukt märklig dröm?

  Blue Tefobo, faktum är att 20% av mänskligheten upplever hallucinationer eller vanföreställningar, men för 1% ca ställer det till i livet. Således går det att leva ett ”normalt” liv trots hallucinationer.

  Avatar

  Jag tycker att det är bra och fantastiskt att du kan ge näring åt din fantasi. Var snäll mot dig själv och låta dina tankar vara mjuka. Förlora  dig inte i tankemylder. Det finns sätt att komma tillbaka till verkligheten om du blir blockerad av felaktiga föreställningar om saker och ting. Försök träffa människor.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.