En klocka som går

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Ibland när jag ska sova ser jag någonting som snurrar, roterar. Jag vet inte riktigt vad det är alla gånger, bara något som kan ha som en pendel som rör sig i en cirkel om och om igen i väldigt hög hastighet. Lättast är att ta en klocka som ett exempel. En visare som snurrar väldigt snabbt. Jag måste stoppa visaren. Jag kan inte släppa det förens den har stannat. Det är jobbigt och kan ta flera minuter innan jag lyckats stoppa visaren.

  Det händer då och då och jag har haft det genom hela livet, jag vet inte riktigt vad det är. Men det är frustrerande och lite som en ”intrusive thought”.

  Jag känner mig halvt galen när jag berättar det för någon och jag hittar inga exempel av det online.

  Låter som att ditt inre kanske försöker sätta bilder på en känsla kanske? (stress, ångest?) Har du provat att meditera? Antingen lyssna på guidad meditation eller göra det till ditt eget, jag brukar släcka ner tända några ljus och lyssna på Tebetan bowl musik och bara långsamt stretcha för att komma i ro och känna mig mer kopplad till min kropp. Sedan låta musiken gå på väldigt låg volym när jag lagt mig i sängen och bara ”känna” musiken tills jag somnar.

  Meditation behöver inte vara ur klassisk bemärkelse, gör det till ditt eget! Gosa med ett husdjur, rita, läsa, promenad. vad som helst som låter dig lugna pulsen och kroppen och känna dig som dig utan yttre faktorer.

  Du är ABSOLUT INTE galen, inte ens halvt. Alla är olika och intrusive thoughts är extremt mänskligt och normalt. Bara du kan veta vad din kropp behöver så lyssna på din magkänsla and breathe with purpose. Kram <3

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.