Är någon vaken?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Avatar

  Hej. Vad ska man skriva? Jag mår skit. Skriva.. ja, egentligen vill jag bara skrika. Skrika så alla hör mig för en gångs skull. Skrika vad jag tycker om alla och berätta för alla va som försegårs i huvudet. Fyfan, man tycker bara synd om sig själv tänker man, HELA TIDEN.. iallafall jag.

  Avatar

  Vet du, jag tycker det är en jättebra idé! Börja säg vad du tycker, PRECIS vad du tycker. Det är väl ändå bättre än att tankarna bara susar runt i huvudet? Jag tycker du ska pröva, just nu låter det som att du håller det inne och du verkar inte må bra av det.

  Ta hand om dig. <3

  Hej!

  Jag har också mått dåligt. Det som hjälpte mig att vända skutan var mental träning och positiva affirmationer. Jag spelade in stödjande faser på band som t.ex jag är älskad, jag duger etc. Dessa lyssnade jag sedan på om och om igen. Det läkte sakta mitt inre och jag började se mer och mer positivt på tillvaron. Det gäller bara att inte ge upp för det är en process och det går inte över en natt.
  Varma kramar från mig till dig🌸

  Avatar

  Frustration kombinerat med att känna sig osynlig är verkligen superirriterande känslor att bära runt på! I feel you. Ifall du vill säga en sanningens ord som om det vore att skrika i typ kudden, lyssnar jag gärna här i tråden. Tror precis som Olive Jonivu att det är helt rätt sak att göra fina du!

  Kram!

  Avatar

  Imorgon är den viktigaste dagen i mitt liv hittills. Jag ska upp i förvaltningsrätten om fullständig utskrivning från rättspsyk. Jag ligger och tänker på allt positivt i mitt liv och hur mycket jag faktiskt gör för andra. Sen ska jag och min pojkvän fira jul ihop för första gången, kommer nog att bli bra.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.