Hem > Forum > Grubblar du på nätterna ibland? > 02.17 och tankarna tar över…

02.17 och tankarna tar över…

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Klockan är 02.17 och tankarna tar över…

  Vad hade hänt om jag bara avslutade det? Skulle folk bry sig? Sånna tankar kommer ofta såhär på kvällen just när jag försöker sova. Det kanske skulle vara bra att uppsöka en psykolog igen.

  Jag har faktiskt tänkt på att söka hjälp mycket den senaste tiden men jag är rädd att om jag söker hjälp att dom kommer tycka att jag är en för stor fara för mitt liv att dom måste skicka iväg mig på behandling. Vill ju såklart må bra men jag vill inte lämna mina vänner. Det ända som får mig att må lite bättre är ju mina vänner, hade ju aldrig kunnat klara mig utan dom.

  Och hur hade jag då gått till väga? Jag är ju minderårig så mina föräldrar kommer ju få reda på hur jag mår och att jag behöver hjälp igen. Det är så stressigt här hemma just nu, hade dom verkligen klarat det? Vill inte att dom ska se på mig så som jag ser mig själv… som ett misslyckande.

  Avatar

  Vet inte hur ung du är men just för att du är ung och saknar en del livserfarenhet så tror jag att det är en god idé att söka hjälp. Du kan boka tid på din hälsocentral där det brukar finnas någon att tala med. Du kommer inte bli ivägskickad någonstans, det är jag säker på. Kämpa på

  Avatar

  Vet du vad?

  Om du vågar söka hjälp så kommer det vara det allra bästa för både dig, dina föräldrar och dina vänner!

  Alla mår bra av att du får den hjälp du behöver. Och om det finns något du är orolig för när det gäller sjukvården så kan du säga det när du söker hjälp. Berätta vad du är rädd för. Då kan de hjälpa dig på bästa sätt utan att det blir för jobbigt för dig. Du kommer känna dig så stolt efter att du tagit steget till hjälp!

  Jag hejar på dig!

  Om du behöver stöd på vägen verkar du ju ha underbara vänner och trygga föräldrar. Men du kan också vända dig till ångestvän.se

  ❤️

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.