Hem > Forum > Grubblar du på nätterna ibland? > 02.17 och tankarna tar över…

02.17 och tankarna tar över…

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Trådstartaren

  Klockan är 02.17 och tankarna tar över…

  Vad hade hänt om jag bara avslutade det? Skulle folk bry sig? Sånna tankar kommer ofta såhär på kvällen just när jag försöker sova. Det kanske skulle vara bra att uppsöka en psykolog igen.

  Jag har faktiskt tänkt på att söka hjälp mycket den senaste tiden men jag är rädd att om jag söker hjälp att dom kommer tycka att jag är en för stor fara för mitt liv att dom måste skicka iväg mig på behandling. Vill ju såklart må bra men jag vill inte lämna mina vänner. Det ända som får mig att må lite bättre är ju mina vänner, hade ju aldrig kunnat klara mig utan dom.

  Och hur hade jag då gått till väga? Jag är ju minderårig så mina föräldrar kommer ju få reda på hur jag mår och att jag behöver hjälp igen. Det är så stressigt här hemma just nu, hade dom verkligen klarat det? Vill inte att dom ska se på mig så som jag ser mig själv… som ett misslyckande.

  Vet inte hur ung du är men just för att du är ung och saknar en del livserfarenhet så tror jag att det är en god idé att söka hjälp. Du kan boka tid på din hälsocentral där det brukar finnas någon att tala med. Du kommer inte bli ivägskickad någonstans, det är jag säker på. Kämpa på

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.