Hem > Forum > God jul? > Panik inför jul och nyår

Panik inför jul och nyår

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Hej! Idag började familjen pynta inför advent vilket borde kännas mysigt – men jag har panik.

    2018 blev jag inlagd på psyk i mitten av december efter att ha haft ett dåligt år. Förra året blev jag inlagd igen några dagar innan jul, efter ett dåligt år. Ännu ett dåligt år har gått och jag har panik nu. Kanske är jag mest oroligt över all oro att bli inlagd igen – för tredje året i rad. Ser bara en massa mönster som ger mig känslan av att det kommer hända igen. Känner skräck inför det. Är också så ledsen att typ ingenting har hänt på flera år. Jag bara står still, mår sämre och sämre.

    Hatar verkligen nyår, särskilt när man ofta inte tror man ska orka ännu ett till, och ett till osv. Jag kämpar på men ingenting blir riktigt bättre, och det ger mig panik. Känner mig extremt ensam och sånt ökar väldigt under dessa högtider.

    Vet verkligen inte vad jag ska ta mig till, är så mycket som triggar alla dessa känslor i mig och min oro äter upp mig inifrån. Finns det något knep att ta till för att överleva dessa högtider? Allra helst hemma. Jag vill vara med min familj, vara glad och ha kul men just nu är jag mest rädd.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.