Hem > Forum > God jul? > Ointresserad pojkvän

Ointresserad pojkvän

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Är så besviken på vad jag fick av min pojkvän på julafton. Helt ärligt, känner mig bortskämd när jag säger de men de va jätte dåligt och ingen inspiration alls (Kände särskilt nu när vi har varit tillsammans i 2 år) Jag såg paketet och tänkte ” ja något stort” ser även att utsidan är helt kaos men tänkte att de va lite strul för honom att få ihop det med pappret. Paketet va inte inklätt i ett helt papper pga de fick slut på julpapper. Han tog remsor av allt rest blivande pappret som låg på golvet och tejpade hela paketet med tejp så presenten skulle hålla ihop.Men en del var för att han bara skulle jävlas.

  Svårt va de att få av all tejp och när jag öppnar de stora paketet är där ett litet paket med borsten för 200kr som jag själv bad om.OCH EN CHOKLAD JULKALENDER??? så frågade jag så snällt jag kunde varför den va där. ” Jag trodde du gillade choklad” så sa jag ” choklad är gott men en julkalender really?” Han sa ”jag bara slängde ner något jag hade hemma”. Kul, här har jag gått och lagt ner tid på din present och slagit in den fint och hittat saker som du skulle tycka va riktigt fint. Hela hans set med byxor och tränings linne kostade 650kr så får jag en jävla borste och en julkalender som han bara slängde ner för den va över från familjen.

  Jag har känt att han glömmer bort mig och inte prioriterar mig. Nu får jag de ännu en gång påpekat. När jag själv får hitta borsten och skicka länken till honom för att han säger att de är svårt att hitta saker till en tjej? Finns så ofantligt mycket mer till tjejer en till killar. Bara inom smink finns det 1000 saker som han bara skulle kunna fråga sin syrra om han nu faktiskt la manken till. Sen perfume, kläder också 1000 saker. Han vet min storlek och i värsta fall får man bara lämna tillbaka det?

  Ska tilläggas att han tjänar 2000kr mer än mig och jag la mina sparpengar på honoms present. Men han har själv sagt att han lägger sina pengar på nikotin och energidricka. Bör jag vara irriterad?

  Avatar

  <3 Åh! Trist present och inslagning.

  Så klassiskt att en man inte kan köpa en vettig present till sin flickvän på eget bevåg. När det behöver skickas länkar och nästan ges detaljerade beskrivningar vad denne kan köpa får åtminstone jag lite vibbar av mammas pojke- denna person har inte mycket självständighet i sig? Att han skrattar visar ju också att han inte tar det här på ett dugg allvar?

  Föreslår att du när han fyller år nästa gång köper en studsboll och en kaviartub (det som fanns hemma) och sedan ler stort när han nyfiket öppnar det stora paketet.

  Då kanske han får lite insikt i hur förnedrande det kan vara att få malplacerade och tanklösa presenter? Om inte så ger ni åtminstone presenter till varandra på samma nivå och det kanske kan vara lite skönt.

  Du frågar om du bör vara irriterad, frågan är ju om han köpte bättre julklappar (dvs med mer omtanke) till någon annan.

  Om så e fallet så ja, då hade jag varit det.

  Min fru har alltid vart kass på julklappar. Efter 15 år har hon börjat be om en önskelista. Jag är OK med det hon är en underbar fru på alla(andra) sätt.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.