Hem > Forum > God jul? > jul..inte för mig

jul..inte för mig

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Avatar

  fanns en tid då jag gillade julen och allt med den, tills allt rycktes bort för några år sen..minns det som att det vore igår, satt hemma på julaftonsmorgonen och inväntade att mina föräldrar skulle komma, kl 9 plingar det på dörren och ser att det står en polis utanför dörren..”hej jag heter M…. från polisen, får jag komma in och prata med dig? det har hänt en olycka…” därefter blev allt diffust..att där och då få veta att ens familj inte finns längre går inte att beskriva med ord..

  sedan dess har jag mått allt sämre och är alltjämt nedstämd över mycket elände som varit och är, sen att en mycket närstående till mig gick bort hastigt på julafton 2016 har inte gjort saken bättre..för mig finns inget positivt med jultiden, bara grym ångest, oro, rädsla och ständigt återkommande tankar på de som några gånger känns som enda utvägen… senaste försöket i somras slutade på psyk efter att en vän hann larma i sista minuten, vill inte ha det såhär men det vänder aldrig…julen är bara för jobbig!

  Hej! Hur mår du idag? Hur var din julafton? Låter väldigt tungt!!

  Avatar
  Trådstartaren

  hej, mår inte så vidare bra efter julen..försöker mest att inte tänka eller fundera på något merän hålla mig ovan ytan, iaf försöka göra det..julafton satt jag med alltför mörka och dåliga tankar om och på livet, var ute med bilen och körde en sväng också..stannade ett tag vid järnvägsövergången och bara satt där utan något egentligt mål..är som att jag inte kommer vidare på något plan utan känns som att allt har stannat upp, provade för första gången att ringa mind men kom inte fram..

  Hej!

  Förstår hur du känner, jag försöker också hålla huvudet ovanför vattenytan. Känns som att alla försvinner. Ingen prioriterar mitt sällskap. Ständig ångest.

  Järnvägsövergången.. låter oroande! Vad har du gjort idag? Ja, jag har försökt chatta med Mind men det har varit fullt. Sorgligt nog är det nog många som behöver prata…

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.