Hem > Forum > God jul? > Jag orkar inte riktigt med alla förväntningar..

Jag orkar inte riktigt med alla förväntningar..

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Hej..

  Jag orkar verkligen inte med alla förväntningar sin krävs utav en som människa liksom. Jag vill ärligt talat bara gräva ner mig och aldrig komma tillbaka. Så känner jag just nu, vill bara skada mig o känna den där känslan igen liksom.

  Snälla, hjälp mig.

  Hej! Det låter tungt. Jag känner igen mig. Vad är det för känsla du vill känna igen? Snälla skada inte dig själv…

  Trådstartaren

  Hej! Det låter tungt. Jag känner igen mig. Vad är det för känsla du vill känna igen? Snälla skada inte dig själv…

   

  Hej. Ja det är väldigt tungt, speciellt när det kommer som en käftsmäll liksom och jag inte riktigt har nån aning om hur jag ens ska kunna hantera det.

  Känlsan av att det som äter upp mig inifrån följer med blodet när jag skadat mig liksom. Känslan av att man kan andas lite mer ordentligt.

  Vet liksom inte vad jag ska göea när ja inte kan skada mig. Något tips/några råd??

  Hej!

  Har inte varit här på ett tag. Hur mår du nu? Jag förstår precis känslan du beskriver.

  Har väl inget bättre råd än det jag själv fått – att försöka prata med en vän eller familjemedlem om man mår så dåligt att man vill skada sig själv. Men det är ju lättare sagt än gjort när man redan är så inne i sig själv. Jag har i alla fall ofta den känslan att jag skäms och inte vill lasta andra med mina problem.

  Och så har jag fått rådet att göra något mer konstruktivt istället, något man gillar. Eller helt enkelt ta till andra saker som frigör endorfiner (som tyvärr skärande gör). Ta en promenad eller äta något gott. Mat funkar dock inte för mig då jag gärna tröstäter… 😉

  Ja jag har nog inget vidare bra råd… men hoppas att du inte skadat dig nu! <3

  Trådstartaren

  Hej! Har inte varit här på ett tag. Hur mår du nu? Jag förstår precis känslan du beskriver. Har väl inget bättre råd än det jag själv fått – att försöka prata med en vän eller familjemedlem om man mår så dåligt att man vill skada sig själv. Men det är ju lättare sagt än gjort när man redan är så inne i sig själv. Jag har i alla fall ofta den känslan att jag skäms och inte vill lasta andra med mina problem. Och så har jag fått rådet att göra något mer konstruktivt istället, något man gillar. Eller helt enkelt ta till andra saker som frigör endorfiner (som tyvärr skärande gör). Ta en promenad eller äta något gott. Mat funkar dock inte för mig då jag gärna tröstäter… 😉 Ja jag har nog inget vidare bra råd… men hoppas att du inte skadat dig nu! <3

   

  Hej. Det har inte jag heller varit så ingem fara. Men tack för du skrev tillbaka ändå.. <3  Just nu mår jag inte så bra, kvällarna är värst, då skadandet o självmordstankarna blir värre än vad de är på dagen,går liksom inte att pressa bort dom på kvällen..

   

  Ja jo, jag håller med dig. Svinsvårt att prata med någon i familjen om det, då jag vet hur mycket det sårar dom. Är så svårt med då ingen utav dom vet hur det känns eller så heller liksom…

   

  Jag försöker, men pga migränen o huvudvärken, även stark ångest så är det svårt o finna nåt bra att göra. Brukar försöka sätta mig ner o virka eller pärla armband. Funkar ändå okej typ

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.